Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru a prezentat rețeta unui sirop natural care ameliorează tuse și crește imunitatea. Adulții pot lua câte trei lingurițe pe zi!
Se ia o lămâie, o spălăm bine pentru că are ceară şi o spălăm cu apă fierbinte, şi o putem spăla chiar cu detergent pentru a putea spăla ceara, apoi o clătim foarte bine.
O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.
După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume.
Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore.
Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masă.
Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi. Chiar şi înainte de culcare.
Lămâie, miere şi glicerină. Asta conţine această băutură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Lidia Fecioru bioenergoterapeut, a prezentat rețeta unui ceai miraculos pentru dezintoxicarea organismului. Cura trebuie ținută 14 zile, nu mai mult!
„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coliandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.
Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici.
Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.
Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult.
Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…
Pe 8 noiembrie, românii sărbătoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, care sunt considerați ocrotitori ai…