Categories: Stil de viaţă

Acest pește este secretul longevității – protejează creierul, articulațiile și inima

Orice persoană care dorește să se simtă mai tânără decât vârsta sa la bătrânețe și să trăiască până la o vârstă înaintată ar trebui să includă anumiți pești în dieta sa.

Peștele care este secretul longevității

Dacă aveți ca obiectiv longevitatea, atunci ar trebui să includeți în dieta dumneavoastră peștele gras. De exemplu, somonul și heringul.

Acestea și alte tipuri de pește gras sunt bogate în acizi grași omega-3. Datorită lor, pielea va fi netedă, articulațiile vor fi sănătoase, iar funcția creierului se va îmbunătăți. De asemenea, peștele este bogat în vitamina D, care menține oasele sănătoase. Se recomandă consumul a trei porții de pește de 100 de grame pe săptămână, potrivit publicației The Health Site.

Două tipuri de pește ar putea crește tensiunea arterială

În ciuda faptului că sunt plini de proteine și nutrienți esențiali, peștele uscat și afumat poate crește și mai mult un nivel ridicat.

Kanani a spus: „Persoanele cu tensiune arterială ridicată ar trebui să limiteze cantitatea pe care o mănâncă din cauza conținutului ridicat de sodiu.

„Consumul de prea multă sare poate duce la creșterea tensiunii arteriale.

„Corpul reține apa atunci când mâncăm sare. Atunci când mâncăm prea mult, apa suplimentară din sânge provoacă o presiune suplimentară asupra pereților vaselor de sânge, crescând tensiunea arterială.”

De fapt, consumul prea mult al popularului condiment este „cea mai mare cauză” a hipertensiunii arteriale, informează Blood Pressure UK.

În plus, consumul excesiv de sare poate duce la alte probleme de sănătate, de la boli de inimă la accidente vasculare cerebrale.

Din fericire, reducerea cantității de ingredient comun este una dintre cele mai simple modalități de a scădea nivelul de lectură, recomandă organizația caritabilă.

Pentru a prelua din nou controlul asupra consumului de sare, Blood Pressure UK recomandă să vă uitați pe etichete și să evitați alimentele cu un conținut ridicat de sare, adică 1,5 grame sau mai mult la 100 de grame de alimente.

 

Recent Posts

Horoscop Cristina Demetrescu. Viața unei zodii se schimbă radical după 5 Noiembrie

Cristina Demetrescu anticipează importante schimbări în ceea ce privește zodiile începând cu 5 noiembrie. Marte…

3 minute ago

În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii

În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…

24 de minute ago

Oana Lis, dezvăluiri șocante într-o emisiune TV: Nu o să uit niciodată că eram nemâncată de câteva zile, am leșinat

Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…

43 de minute ago

Vești bune pentru o categorie de seniori: Se modifică Legea pensiilor. Anunțul oficial venit chiar acum

Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…

o oră ago

Semnificația ultimei cifre din CNP. EI au parte de mult NOROC în viață

Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…

o oră ago

Vitamina pe care trebuie să o iei dacă suferi de varice

Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…

2 ore ago

Citeste si: