Din cuprinsul articolului
Medicii ne amintesc despre importanța unui aliment pe care ar trebui s- îl includem zilnic în alimentația noastră. Se recomandă ca alimentul sa fie consumat crud sau sa fie adaugat la sfarsitul prepararii mâncarurilor cancerului. Elimină ”OTRĂVURILE” din organism care duc la cancer!
După cum a raportat portalul Health-food.rf cu referire la experți, această substanță este alicină.
Este conținut într-unul dintre alimentele preferate ale bulgarilor și poate ajuta semnificativ în lupta cu o serie de probleme de sănătate.
Este vorba despre usturoi. De aceea, medicii sfătuiesc să includeți produsul tradițional în mesele dumneavoastră.
Potrivit medicilor, alicina are un efect antimicrobian profund asupra corpului uman, neutralizează toxinele, elimină otrăvurile din organism și menține leucocitele normale în sânge.
Acțiunea substanței se realizează în felul următor: alicina elimină radicalii liberi din corpul uman, principalii vinovați ai impactului negativ asupra celulelor, care încep să se dezvolte incorect. Acest proces declanșează mecanisme periculoase în corpul uman, ceea ce duce la diferite boli.
Usturoiul furnizează și alte substanțe care au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular. Sub influența lor, mușchiul inimii începe să funcționeze mai bine, circulația sângelui se îmbunătățește, iar pereții vaselor de sânge devin mai elastici. În general, nivelul așa-numitului colesterol „rău” scade.
Anterior, oamenii de știință de la Universitatea Southeastern au ajuns la concluzia că usturoiul, printre alte beneficii, afectează nivelul zahărului din sânge. Andrologul și oncologul Mark Gadzian consideră că usturoiul este inclus în lista produselor anti-îmbătrânire.
Potrivit medicului, „protectorul primar împotriva răcelii” ajută la protejarea împotriva cancerului, bolilor coronariene, scade tensiunea arterială și nivelul colesterolului.
Studiile au aratat ca anumite substante din compozitia usturoiului, cum ar fi dialil disulfidul, au efecte veritabile in distrugerea celulelor canceroase si ajuta la dezvotlarea unui sistem imunitar puternic, potrivit sfatulmedicului.ro.
Usturoiul este cunoscut pentru reducerea dezvoltarii tumorilor papilare.
Usturoiul poate ajuta la echilibrarea hipertensiunii arteriale.
Medicina traditionala din Asia recunoaste faptul ca usturoiul este eficient in controlarea hipertesiunii arteriale, fapt confirmat de specialistii din intreaga lume.
Pentru ca usturoiul sa contribuie la scaderea tensiunii arteriale, puteti consuma suc proaspat, un catel de usturoi in lapte cald sau pur si simplu un catel de usturoi, in fiecare zi.
Acesta actioneaza ca antibiotic natural, fara efecte secundare intrucat are puternice proprietati antibacteriene si antimicrobiene.
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…