Sari la conținut

Această legumă ieftină face minuni pentru organism: „Este ucigaşul infecţiilor”

Din cuprinsul articolului

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o legumă ieftină care aduce beneficii uimitoare pentru organism. 

Ceapa este ucigaşul infecţiilor, spune Lidia Fecioru la Antena 3.

Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare.

Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.

Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.

Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon.

Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

Beneficiile pentru sănătate ale cepei roșii.

Planta miraculoasă pentru sănătate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o plantă extraordinară pentru tuse și ulcer, pe care adusea o călcăm în picioare fără să ne dăm seama ce proprietăți are.

„Planta o călcăm în picioare deși siropul e o plantă extrem de benefică pentru aparatul respirator. Siropul de pătlagină e bun pentru tuse, pentru plămâni pentru aparatul respirator și pentru ulcere, colite intestinale de fermentație.

Se pun 500 de grame de zahăr cu 400 de grame de frunză și jumătate de pahar de apă.

Frunzele se toacă mărunt și se fierb la foc mic până se produce un sirop de culoare maronie și se trece printr-un tifon și obligatoriu să nu folosim lingură de fier în această mixtură.

Putem la frigider și luăm o lingură indiferent de perioada zilei pentru profilaxie, pentru tratament luăm 3 linguri pe zi dimineața la prânz și seara. Frunzele de pătlagină se culeg când înflorește pătlagina. Putem lua 3-4 săptămâni”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel