Țesutul adipos de pe abdomen este foarte periculos, iar acumularea grăsimilor în această zonă a corpului este asociată cu boli de inimă, hipertensiune, disfuncții metabolice, astm, Alzheimer și fertilitate scăzută.
Dacă vă confruntați cu problema grăsimii abdominale, ar trebui să luați măsuri imediate. Încercați să renunțați la zahăr, să beți cât mai multă apă și să vă odihniți. În plus, ar trebui să optați pentru alimente bogate în vitamine, minerale și antioxidanți.
Rețeta propusă de justnaturallife.com este o combinație de spanac, ghimbir și lămâie. Cu un conținut ridicat de vitamina C, băutura accelerează arderile, stimulează producția de carnitină și distruge celulele adipoase de pe abdomen.
Acest suc, consumat în fiecare dimineață pe stomacul gol, va accelera metabolismul, vă va energiza și va topi grăsimea de pe abdomen.
Așteptați 30 de minute înainte de a servi micul dejun.
Ingrediente:
o lămâie
o mână de spanac
un pahar cu apă
o bucată de ghimbir
Puneți toate ingredientele în storcătorul de fructe și legume și consumați imediat amestecul rezultat
Medic, despre importanța VITAMINEI D în organism! În ultimii ani, auzim și citim din ce în…
Sănătatea este un fundament al vieții noastre, un fir invizibil care leagă trupul, mintea și…
Institutul Național de Sănătate Publică, omagiat la Gala Performeri din Sănătate 2024. Premiile Speciale au…
Nu mai arunca cojile de măr! Un ingredient natural găsit în coaja de mar (acid…
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…