Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce a fost diagnosticat cu toxină botulinică la scurt timp după ce a mâncat conservă de peşte preparată în casă.
Potrivit managerului Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, bărbatul suferea de o formă gravă a bolii. El era internat de două săptămâni la terapie intensivă.
„Bărbatul care a decedat avea o formă gravă de boală, pentru că a mâncat o cantitate mai mare din conserva de peşte pregătită în casă. Şi soţia este internată la noi, însă are o formă mai uşoară. Din declaraţiei familiei, ea a luat două înghiţituri din mâncare. Cei doi sunt dintr-o comună din judeţul Iaşi”, a declarat prof. univ. dr Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…