Nutriționistul Mihaela Bilic dezvăluie într-o postare pe Facebook, reteta care o ajută să își mențină silueta, dar şi să își rezolve mediul săptămânal. Este o reinterpretare, după o retetă foarte cunoscută, o optiune hrănitoare și dătătoare de bună dispoziție.
„Musaca de Chef… Titanium Chef
Niciodata nu m-am saturat de musaca, mama n-o gatea prea des, asa ca era un fel de mancare de sarbatoare.
Mi se parea complicata si laborioasa, deci cu atat mai delicioasa! Imi placea inclusiv faptul ca, odata facuta, putea fi consumata in cateva zile- casi lasagna, o tava cu musaca rezolva meniul saptamanii, incalzesti o bucata din ea, pui langa o salata si gata masa.
Musacaua este pentru mine simbolul toamnei tarzii, cand afara e frig iar tu stai la caldurica si te rasfeti cu acesta combinatie vinovata de carne si cartofi, hranitoare si de buna-dispozitie generatoare. Asta nu inseamna ca musacaua este un produs care sa puna silueta in pericol
Iata ce reinterpretare i-am facut, astfel incat sa fie si pe gustul celor care mananca dietetic, si a celor care nu au timp de gatit: am inlocuit cartofii clasici cu vinete si dovlecei, am folosit pulpa de porc fara pic de grasime, am pus suc de rosii din belsug si niciun strop de ulei. Si, mai presus de toate, l-am pus pe Titanium Chef la treaba in timp ce eu m-am cocotzat pe tocuri…”.
Cooking in stilettos” mi-a facut toamna gustoasa!”