Multe tratamente naturiste au fost descoperite și testate de-a lungul timpului, în încercarea de a lupta împotriva cancerului, maladia care ucide anual milioane de oameni la nivel mondial. Unele și-au dovedit eficiența, altele au reușit doar parțial, stagnând evoluția bolii.
Se speculează faptul că însăși industria farmaceutică ar avea soluții care să pună capăt mortalității cauzate de cancer, însă, se pare că mai avem de așteptat atât timp cât interesele materiale primează în defavoarea sănătății populației.
O rețetă veche, descoperită de către indieni și îmbunatățită de călugărul brazilian Romano Zego, pare să fie cheia spre succes în lupta împotriva cancerului.
În prezent profesor la seminarul din Belen, Romano Zego, reușește de peste 35 de ani să vindece foarte mulți bolnavi de cancer cu ajutorul preparatului său minune. Acesta a scris și două cărți în care descrie pe larg efectele elixirului său.
Preparatul profesorului Zego are puternice proprietăți anti-cancerigene, detoxifiante, tonice și imunostimulatoare, confirmate de pacienții care și-au schimbat viața, încercându-l.
Rețeta elixirului:
– 200 de grame de frunze de Aloe Vera proaspete
– 2 linguri de Alcool de 40% (puteți folosi vodcă)
– 200 de grame de miere de salcâm
Mod de preparare:
Se spală și se curăță spinii frunzelor de Aloe Vera. Frunzele se taie în bucăți mici și se pun la blender. Se amestecă apoi frunzele zdrobite cu mierea și cu alcoolul, până când va rezulta un amestec omogen.
Puneți totul într-un borcan și păstrați amestecul la frigider, unde trebuie să stea 48 de ore înainte de a fi consumat.
Mod de administrare:
Se consumă o linguriță din acest amestec de trei ori pe zi. Se administrează cu 30 de minute înainte de fiecare masă. Faceți acest tratament 6 luni pe an, o lună da, o lună nu, timp de 12 luni.
Atenție!
Pe durata tratamentului cu aloe vera nu se consumă produse lactate, căci acestea pot reduce eficiența tratamentului. Cura dă rezultate mult mai bune dacă în regimul alimentar al bolnavului se regăsesc legume cu proprietăți anti-cancerigene dovedite: broccoli, usturoi, ceapă, ghimbir, spirulină, germeni de grâu.