Vrei un desert sănătos și delicios? Iată o rețetă de prăjitură cu nuci și cremă de ciocolată și ananas.
Ingrediente:
Blat:
– 2 mâini nuci,
– 1 mână smochine și jumătate curmale
– 7 lingurig fulgi de ovăz
– cardamon.
Procesați toate ingredientele la blender. Puneți într-o tavă și băgați la congelator până faceți următorul strat.
Crema de ciocolată:
– 250 gr. caju
– carob,
– 3 linguri îndulcitor
– 4 linguri ulei de cocos
Procesați toate ingredientele la blender. Adăugați peste blat și băgați din nou la congelator până faceți următorul strat.
Crema de ananas:
150g caju,
1/3 ananas,
– îndulcitor
– 4 linguri ulei de cocos
Procesați toate ingredientele la blender. Adăugați peste blat și crema de ciocolată și puneți la congelator din nou.
Glazură:
2 mâini de nuci coapte si mărunțite grosier amestecate apoi cu pasta de curmale.
Pasta de curmale se face tot prin procesarea la blender a vreo 15 curmale împreună cu apă caldă până se face o cremă fină.
După ce puneți și glazura, lăsați la congelator 12 ore.
Sursa: facebook.com.