Cea mai bună parte când vine vara este că ai o varietate de deserturi uşoare pe care le poţi face. Aşa este şi cazul prăjiturii Oreo care nu necesită coacere
Poate sta în frigider aproape 3 zile(însă noi credem că nimeni nu rezistă atât)
1. Pentru crusta de Oreo
25 de biscuiţi puşi în blender şi amestecat cu 3 linguriţe de margarină topit
2.Pentru compoziţie
220 de grame de cremă de brânyă sau mascarpone
2 căni de zahăr pudră
1 linguriţă de extract de vanilie
220 de grame de frişcă
3. Pentru topping
Orice fruct
Tapetează fundul formei de prăjitură cu biscuiţii mărunţiţi şi toarnă compoziţia deasupra. Pune deasupra folie şi las-o la rece până a doua zi. A doua zi răstoarnă prăjitura pe un capac sau o farfurie foarte mare şi decoreaz-o cu fructe