Sari la conținut

Supa care curăță organismul de toxine și topește grăsimea

Supa de morcovi și rădăcină de ghimbir ajută la detoxifierea organismului și la slăbit. Se folosesc următoarele ingrediente: apă, puțină sare, 7 morcovi, ghimbir, o ceapă și 1-2 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare:
Se curăță ceapa și morcovii, se taie în bucățele mici și se pun la fiert într-un un litru de apă. Când aproape au fiert se adaugă o lingură de ghimbir ras. Pasați legumele și adăugați lichid în funcție de cât de consistentă o vreți. Condimentați cu sare și piper după gust și adăugați uleiul de măsline.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel