Sari la conținut

Cum să slăbești 5 kilograme în doar 2 săptămâni cu alimente interzise de obicei în curele de slăbire

O nouă dietă promite să te scape de 5 kilograme în doar 14 zile cu ajutorul alimentelor interzise, de obicei, în curele de slăbire. Se numește The High Fat Diet (Dieta bogată în grăsimi) și a fost dezvoltată de nutriționistul Zana Morris. E o combinație între alimentația bogată în grăsimi și antrenamentul de mare intensitate. Mai exact, trebuie să mănânci grăsimi ca să scapi de grăsime.

The High Fat diet promises up to 10lb of weight loss in 2 weeks - because fat stabilises insulin levels 

În mai mult de 12 ani, dr. Morris a ajutat mii de oameni să slăbească într-un timp scurt. Și cum dieta ajută și la echilibrarea hormonală, kilogramele nu mai revin. ”Trebuie să uiți de număratul caloriilor, înfometare, orele întregi de exerciții și de gustul carbohidraților”, a explicat nutriționistul.

Alimentația trebuie să fie bogată în grăsimi sănătoase ca cele din avocado, nuci, migdale, pește, unt și brânză.

De asemenea, trebuie să faci 12 minute de exerciții de mare intensitate, în fiecare zi.

CUM TE AJUTĂ GRĂSIMILE SĂ SLĂBEȘTI

Motivul pentru care dieta funcționează este efectul grăsimilor asupra insulinei. Insulina este eliberată atunci când mănânci pentru a transporta glucoza în celulele pentru a fi folosită ca sursă de energie.

Cantitatea de energie produsă depinde de alimentele pe care le consumăm. Carbohidrații, pe care organismul îi transformă rapid în glucoză, duc la producerea unei cantități mai mari de insulină, pe când proteinele și grăsimile duc la producerea unei cantități mai mici, deoarece organismul depune un efort mai mare să le proceseze.

BENEFICIILE UNEI DIETE SĂRACE ÎN CARBOHIDRAȚI ȘI BOGATE ÎN GRĂSIMI

Slăbești: între 2.7-3.6 kg în 2 săptămâni

Dai jos burta: între 2.5-7.5cm de pe talie

Pielea arată minunat: grăsimea umple ridurile și dă pielii strălucire

Exercițiile de mare intensitate, timp de 10-15 minute au validate de numeroase studii, drept cele mai eficiente pentru pierdere în greutate.

Puteți opta pentru alergat, să urcați scările sau să mergeți cu bicicleta. Condiția e să alternați reprizele de intensitate mare cu cele moderate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel