Sari la conținut

Îndepărtați calcarul din toaletă fără substanțe chimice agresive cu 1 produs natural

Majoritatea gospodăriilor sunt afectate de depunerile de calcar din interiorul vasului de toaletă, care au o culoare maro.

O femeie, sătulă de calcarul persistent lipit de interiorul vasului său de toaletă, a apelat la internet pentru a căuta sprijin.

Pe un forum Mumsnet, femeia a spus: „ Sub toaletă, marginea are calcar pe care nimic din ce am încercat până acum nu îl poate îndepărta și începe să mă deranjeze cu adevărat.

„Are cineva vreun super sfat pentru distrugerea calcarului? Am încercat să îl înmoi cu o solutie, care se presupune că combate calcarul, să o las acolo și apoi să îl frec. La fel și cu spray de îndepărtare a calcarului. N-am avut noroc. Mai pot încerca și altceva?”

Comentariile au venit cu soluții, cu o temă comună care a reapărut, care nu a necesitat nici substanțe chimice dure, nici frecare excesivă.

Un alt utilizator a recomandat: „Aș încerca să înmoi niște hârtie igienică în oțet alb, să o pun acolo și să o las peste noapte.”

Oamenii au fost de acord, iar altcineva a adăugat: „Înmuiați bucăți de hârtie igienică în oțet sau suc de lămâie și introduceți-le în margine.

„Lăsați peste noapte. A doua zi, verificați marginea cu o lingură veche pentru a îndepărta calcarul înmuiat. Repetați procedura după cum este necesar.”

Oțetul alb distilat, care ar putea fi deja în dulapul din bucătărie, este o opțiune eficientă și economică.

Îndepărtați calcarul din toaletă cu acest ingredient

Cel mai elementar truc pentru a elimina calcarul din toaletă necesită un singur ingredient pe care cu siguranță îl aveți în casă: lămâia. Acest fruct citric este suficient pentru a scăpa de murdăria din toaletă.

Iată pașii de urmat:

  • Taie mai multe lămâi în felii și pune-le într-un blender cu o jumătate de litru de apă.
  • Procesați până obțineți un amestec omogen pe care îl puteți pune într-un recipient.
  • Întindeți o cantitate consistentă din produsul preparat pe suprafața interioară a toaletei.
  • A doua zi dimineață, adăugați săpun lichid și, dacă aveți acasă bicarbonat, acesta va întări efectul de curățare.
  • Cu un burete sau o perie, frecați toată partea interioară a toaletei și veți vedea cum vor dispărea calcarul și restul murdăriei.
  • Clătiți și asta e tot!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel