Sari la conținut

Produsul natural „magic” pe care probabil îl aveți acasă și care poate curăța covoarele în profunzime în doar 15 minute

curatarea covoarelor
sursa foto pixabay

Paul Brewster, un expert în pardoseli de la Flooring Hut, a dezvăluit că un ingredient natural pe care probabil îl aveți acasă poate face minuni pentru a reîmprospăta covoarele.

„Păstrarea covoarelor curate și fără mirosuri persistente nu necesită întotdeauna produse dure cumpărate din magazine”, a declarat dl Brewster. „Ingredientele naturale pot fi la fel de eficiente și sunt adesea mai sigure pentru familia și animalele dvs. de companie.”

„Ingredientul său natural preferat” pentru curățarea în profunzime a covoarelor este bicarbonatul de sodiu; dl Brewster a explicat: „Bicarbonatul de sodiu este un ingredient natural go-to pentru neutralizarea mirosurilor.

„Natura sa poroasă îi permite să absoarbă eficient mirosurile nedorite. Pentru a-l utiliza, pur și simplu presărați o cantitate generoasă peste zonele în care mirosurile persistă.

„Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin 15 minute sau, ideal, câteva ore sau peste noapte. După ce și-a făcut magia, aspirați-l pentru un miros mai proaspăt.

Dl Brewster a adăugat: „Pentru casele cu animale de companie sau copii mici, utilizarea bicarbonatului de sodiu o dată pe lună poate ajuta la menținerea unui mediu curat și proaspăt.”

Produsul natural „magic” pe care probabil îl aveți acasă și care poate curăța covoarele în profunzime în doar 15 minute

Un alt element natural de luat în considerare atunci când vine vorba de curățarea covoarelor sunt uleiurile esențiale și, în special, arborele de ceai sau lavanda.

Dl Brewster a detaliat: „Câteva picături amestecate cu bicarbonat de sodiu sau oțet vă pot îmbunătăți rutina de curățare.

„Pentru a utiliza uleiuri esențiale, pur și simplu adăugați-le la soluția de curățare aleasă înainte de a o aplica pe covor.

„Puteți folosi această combinație ori de câte ori vă curățați covoarele în profunzime sau la nevoie, atunci când reîmprospătați parfumul.”

Orice pată încăpățânată de pe covor poate fi combătută cu combinația puternică de curățare de bicarbonat de sodiu și oțet.

Dl Brewster a dat instrucțiuni: „Pentru aplicare, creați o pastă amestecând cele două ingrediente și aplicați-o direct pe pată.

„Lăsați-o să fumege și să acționeze timp de câteva minute, apoi ștergeți cu o cârpă curată. După ce se usucă, aspirați orice reziduu.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel