Sari la conținut

Horoscop RUNE 28 octombrie- 3 noiembrie. Mihai Voropchievici anunță apocalipsa pentru această zodie: „Trebuie forță și tărie”

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii rune cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 28 octombrie- 3 noiembrie. Un sfârșit de lună tumultuos pentru nativii acestei zodii care vor fi supuși unor încercări dificile.

Mihai Voropchievici îi avertizează pe netivii Balanță să fie foarte atenți la ceea ce fac și spun, pentru că desfășurarea evenimentelor va fi influențată decisiv de felul lor de a face față greutăților.

Care sunt previsiunile runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale, potrivit fanatik.ro.

Horoscop RUNE 28 octombrie- 3 noiembrie. Berbec- Izolare socială

Berbecii au o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Nu mai vor să colaboreze cu nimeni, să discute. Îi roagă pe ceilalți din priviri să nu fie deranjați.

Taur- Bătălie de susținut

Taurii vor susține o mică bătălie. Nu trebuie să se îngrijoreze. Vor câștiga în mod sigur și atunci nu mai are rost bătălia.

Gemeni- Evitarea conflictelor

Gemenii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, societate și la serviciu.

În familie, li se recomandă să lase certurile la o parte. În societate, e bine să fie mai chibzuiți, mai prudenți.

Horoscop RUNE 28 octombrie- 3 noiembrie. Rac- Fertilitate și belșug

Racii au o ofertă extraordinară: fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Se poate întâmpla chiar pe 28 octombrie.

Leu- Câștig pe toate planurile

Leii primesc runa Wunjo! Ei au ales în gândul lor simbolul de învingător și câștigă pe toate planurile. Poate fi vorba de un succes atât pe plan profesional, financiar, cât și în dragoste.

Fecioară- O nouă viață

Fecioarele sunt atenționate că sunt pregătite de o viață nouă, un soi de renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Sunt apte pentru o altă viață.

Horoscop RUNE 28 octombrie- 3 noiembrie. Balanță- Perioadă dificilă

Balanțele au o perioadă în care trebuie să dea dovadă de forță, tărie. Astrele îi încurajează să fie puternici și rezistenți, căci e o perioadă mai grea.

Orice obstacol ar avea de trecut, trebuie să știe că prin forța mentală poate fi depășit. Li se recomandă să fie atenți și lucizi la tot ce spun și fac.

Scorpioni- Vești bune despre starea de sănătate a unei persoane dragi

Scorpionii primesc un mesaj dublu. În primul rând, să se relaxeze, căci își fac probleme, griji, sunt înspăimântați pentru starea de sănătate a unei persoane dragi.

Trebuie să se relaxeze, căci persoana dragă are o sănătate excelentă.

Săgetător- Rezolvarea unei probleme mai vechi

Săgetătorii primesc o atenționare că, în sfârșit, pot găsi rezolvarea sau răspunsul unei probleme cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop RUNE 28 octombrie- 3 noiembrie. Capricorn- Lucrurirle se schimbă în bine

Capricornii sunt sfătuiți să lase la o parte toate grijile legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Vărsător- Mesaj important

Vărsătorii vor primi o multitudine de mesaje. Din toate mesajele, unul singur va fi autentic. Va fi ceva foarte important, cu o trimitere specială.

Să nu fie superficiali, să nu îl trateze cu ignoranță.

Pești- Dau lovitura

Peștii dau lovitura și se produce un salt calitativ și rapid în existența lor, cât și de bun augur.

După niște perioade de suferință, iată că nativii de apă pot răsufla cum ușurați. Lucrurile bune vin în viața lor când nu se așteaptă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel