Sari la conținut

Incendiu în Delta Dunării. Barcă cu pasageri, în flăcări

sursa foto: Facebook

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea au fost chemați duminică să stingă un incendiu care a cuprins o ambarcațiune aflată pe canalul Mila 35, în inima Deltei Dunării.

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 10:00, moment în care ambarcațiunea se afla deja cuprinsă de flăcări. La bord se aflau două persoane, care au reușit să iasă la timp. Un echipaj al Detașamentului Tulcea a plecat imediat spre canalul Mila 35, utilizând propria ambarcațiune pentru a ajunge la locul incidentului.
Cristina Profir, purtătoarea de cuvânt a ISU Tulcea, a declarat că ambele persoane aflate în ambarcațiunea incendiată au reușit să se salveze, fiind ajutate de o altă barcă ce se afla în apropiere. Astfel, cei doi au ajuns în siguranță la mal, evitând orice pericol.

După ce incendiul a fost complet stins, pompierii au început cercetările pentru a determina cauza exactă a declanșării focului.

sursa foto: ilnews.ro

Un incident similar cu cel din Delta Dunării a avut loc sâmbătă seara, în fața Teatrului Bulandra din București, când o mașină de lux parcată a luat foc în mod neașteptat.

Trecătorii au fost surprinși și au reacționat rapid, mulți sunând la numărul de urgență 112 și părăsind zona în grabă. La fața locului au sosit echipajele de poliție care au securizat perimetrul și au evacuat zona pentru siguranța celor prezenți.

Citeşte continuarea AICI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel