Sari la conținut

Horoscopul zilnic pentru joi, 24 octombrie, anunță o zi încărcată.Sunt vești bune și surprize pentru unele zodii. Se conturează o șansă de câștig extra.

horoscop
Sursă foto: Playtech
zodii care vor avea noroc la bani

Horoscop pentru joi, 24 octombrie 2024. Ce spun astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Berbecul are nevoie de mai multă odihnă, iar racul se aruncă într-un proiect nou, susține astrologul.

 Horoscop pentru joi, 24 octombrie 2024

Berbec

Ai nevoie de mai multă odihnă. După un început de săptămână plin de energie, acum simți nevoia de recuperare. Se prefigurează și o oportunitate financiară care ar putea veni dintr-o colaborare de încredere.

Taur

Partenerul tău are nevoie de sprijin în această perioadă. Fii alături de el, ascultă-l și oferă-i susținerea necesară. Pe final de săptămână, o călătorie poate fi prilejul perfect de relaxare pentru amândoi.

Gemeni

Planurile ți se schimbă neașteptat, dar vei avea parte de un contract promițător. Pentru unii nativi, se prevede chiar o mutare într-o casă nouă, ceea ce aduce un nou început.

Rac

Te arunci într-un proiect nou cu entuziasm. Pe lângă acest lucru, e posibil să primești o veste despre o moștenire sau o vânzare care îți aduce un profit substanțial.

Leu

Ai nevoie de mai mult somn și ar fi bine să eviți riscurile în această perioadă. Totuși, spre weekend, vei avea o întâlnire cu cineva care te inspiră și îți aduce energie pozitivă.

Fecioară

Se conturează o mărire de salariu și posibilitatea de a coordona proiecte importante. De asemenea, este un moment bun pentru dezvoltare personală prin terapie sau workshop-uri.

Balanță

Relația cu partenerul merge excelent, dar ai grijă la sănătate. Programează un control medical, chiar dacă simptomele par minore.

Scorpion

Dacă te pregătești de o vacanță, asigură-te că ai încheiat toate sarcinile la birou. În viața de cuplu, cineva te inspiră să faci schimbări pozitive.

Săgetător

Ziua de azi îți aduce claritate. Vei reuși să depășești o grijă sau o decizie dificilă care te ținea treaz noaptea, eliberându-te și oferindu-ți posibilitatea de a te concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

horoscop
Sursă foto: Getty Images

Capricorn

Te trezești în mijlocul unui conflict la locul de muncă, dar, în ciuda faptului că nu ți-ai dorit acest rol, reușești să gestionezi situația cu abilitate.

Vărsător

Cineva nou și complet diferit de tot ce ai cunoscut apare în viața ta, iar sentimentul de îndrăgostire te copleșește. La muncă, te simți bine integrat în echipă și descoperi că atmosfera este din ce în ce mai plăcută.

Pești

Este momentul perfect pentru o escapadă spontană sau măcar pentru câteva activități care să te binedispună. Un răsfăț la spa ar fi ideal pentru a-ți reîncărca bateriile.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel