Sari la conținut

5 secrete șocante pentru a preveni cancerul, diabetul, bolile cardiace și pulmonare

sport
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Importanța sportului

Măsuri pentru a preveni boli grele. Urmați aceste sfaturi recomandate de OMS pentru a evita bolile cronice precum diabetul, accidentul vascular cerebral, cancerul, bolile pulmonare și de inimă.

Există câteva boli care au devenit răspândite în zilele noastre din cauza stresului ridicat, a poluării și a stilului de viață prost. Printre acestea, se numără diabetul, bolile de inimă. accident vascular cerebral, cancer și boli pulmonare.

Alimente pentru sanatatea inimii
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

5 metode pentru a preveni cancerul, diabetul și bolile cardiace

Organizația Mondială a Sănătății spune că aceste boli pot fi atenuate respectând aceste 5 reguli simple.

  • Mănâncă sănătos

Dieta este cel mai important aspect al sănătății. Dieta proastă poate duce nu numai la malnutriție, ci și la multe boli.

  • Rămâi activ

Activitățile fizice sunt foarte importante pentru inimă, plămâni, imunitate, longevitate și un organism sănătos în general.

  • Renunță la fumat
poluare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Recomandări OMS

Fumatul este foarte rău pentru corp și plămâni. Renunțarea la fumat va duce automat la detoxifiere și va face corpul mai sănătos, potrivit healthsite.com.

  • Evită alcoolul

Alcoolul este o toxină pe care trebuie să o evitați pentru a evita aceste boli, spune OMS. Majoritatea bolilor pot fi declanșate din cauza consumului de alcool și a dependenței.

  • Evită mediile poluate

Acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, deoarece nivelurile de poluare din lume cresc în fiecare an în întreaga lume. Dar, puteți lua unele măsuri de precauție pentru a reduce expunerea, cum ar fi purtând măști, luând purificatoare de aer, făcându-vă o detoxifiere regulată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel