Sari la conținut

Bucurie mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. Artistul și Lavinia sunt în extaz: „Cel mai frumos dar!”

Sursă foto: Profi Media

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, iar recent Lavinia și-a exprimat public afecțiunea față de soțul ei, cu ocazia aniversării acestuia.

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 57 de ani, iar Lavinia i-a transmis o urare emoționantă:

„La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, a postat aceasta pe Instagram.

Importanța intimității familiei

Ștefan Bănică Jr. este o figură marcantă în industria muzicală și cinematografică din România, dar a fost mereu discret în privința vieții sale personale. Artistul a explicat în repetate rânduri că își protejează intimitatea pentru a păstra echilibrul și pentru a avea un spațiu personal de unde să se „încarce”.

Într-un interviu recent în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu, Ștefan a spus: „Dacă și intimitatea familiei devine publică, eu de unde mă mai încarc? Ăsta e și motivul pentru care pentru unii par secretos, pentru alții cu nasul pe sus. […] Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face, n-aș schimba nimic.”

Presiunea și bullying-ul cu care se confruntă copiii lui Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, Ștefan Bănică a abordat subiectul celebrității și efectele ei asupra copiilor săi, vorbind despre presiunea și bullying-ul cu care aceștia se confruntă din cauza notorietății părinților. El a subliniat că, deși situația nu este ușoară, le-a explicat copiilor că aceste dificultăți fac parte din viața de copil al unor persoane publice și că ar trebui să le folosească pentru a deveni mai puternici.

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying.

Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”, a mai spus cântărețul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel