Sari la conținut

Jennifer Lopez a suferit o intervenție chirurgicală majoră după divorțul de Ben Affleck

jennifer lopez
sursa foto: retete si vedete
Operație suferită de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a suferit o intervenție chirurgicală majoră! Actrița și cântăreața americană Jennifer Lopez a suferit o intervenție chirurgicală după divorțul de actorul Ben Affleck.

Ce operație a suferit vedeta?

Jennifer Lopez
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Potrivit unei surse anonime, după ce s-a despărțit de soțul ei, vedeta în vârstă de 55 de ani s-a îngrijit de sănătatea ei și s-a operat pentru a-și corecta vederea.

„Jen a vrut să scape de ochelari și lentile de contact, era dornică să o ia de la capăt și să aibă o nouă perspectivă asupra vieții. A decis că este timpul să facă ceva doar pentru ea însăși”, a spus publicația, citând sursa sa.

Aceeași sursă a menționat că Lopez a fost încântat de rezultat.

„Poate că acești ochi noi o vor ajuta să găsească un bărbat care să o facă în sfârșit fericită”.

Amintim că în urmă cu doi ani, actrița a divorța de actorul Ben Affleck. În ceea ce privește motivele invocate de cei doi, atât cântăreața cât și actorul american au spus că decizia de separare are ca scop ”salvarea relației”. Hollywood Life scrie că timpul pe care îl vor petrece separat le va face dragostea mult mai puternică, după cum spun chiar cei doi.

În același timp, atât actorul, cât și cântăreața susțin că distanța este singura soluție în momentul de față pentru ambele părți. Presa americană mai scrie însă că deși cei doi au decis să locuiască separat în următoarea perioadă, încă vorbesc la telefon, dar și prin mesaje, astfel încât separarea nu pare a fi una definitivă.

Motivul pentru care Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck au pus punct căsniciei

O sursă apropiată a artistei a declarat pentru Hollywood Life că cei doi se înțeleg bine, însă este nevoie și de puțin timp pentru fiecare în parte.

„Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a dezvăluit un apropiat al artistei pentru publicația străină

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel