Sari la conținut

Profeția cumplită a lui Nostradamus care este pe cale să se adeverească: ce a spus despre regele Charles al III-lea?

Palatul Buckingham a emis un comunicat în care afirmă că regele Carol al III-lea suferă de cancer. Monarhul britanic, care a fost operat la prostată în urmă cu mai bine de o săptămână, a început deja tratamentul care îl va ține departe de viața publică.

Acest diagnostic îi alarmează pe cercetătorii lui Michel de Nôtre-Dame, astrologul francez care este mai cunoscut sub numele de Nostradamus. În cartea sa „Les Prophéties” (Profețiile), există versuri care ar putea dezvălui soarta regelui Marii Britanii.

Ce se știe despre boala lui Charles al III-lea

Într-un comunicat, Coroana britanică a anunțat starea de sănătate a regelui Carol al III-lea. „În timpul tratamentului spitalicesc recent al regelui pentru o extindere benignă a prostatei, a fost observat un alt motiv de îngrijorare. Testele de diagnostic ulterioare au confirmat o formă de cancer”, se arată în comunicat.

Din acest motiv, monarhul își va amâna îndatoririle în viitorul apropiat, deși „va continua să conducă în mod normal afacerile de stat și afacerile oficiale”.

Deși nu sunt oferite detalii suplimentare despre boală, declarația a fost făcută publică pentru „a evita speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor afectați de cancer din întreaga lume”.

Ce a spus Nostradamus despre regele Charles al III-lea

La începutul acestui an, cercetătorii lui Nostradamus au făcut interpretări ale unora dintre catrenele din „Profețiile”, cartea căreia îi sunt atribuite prezicerile cunoscutului apoteotic și astronom francez.

Într-una dintre ele, experții menționează un pasaj care menționează „expulzarea forțată” a „Regelui Insulelor”. Textul nu oferă detalii, deși unii îl interpretează ca menționându-l pe Charles al III-lea al Angliei.

Întrebat de New York Post, Mario Reading, un autor britanic și expert în Nostradamus, a sugerat că regele va abdica în cele din urmă de la tron. Cu toate acestea, el nu face nicio referire la boală, ci mai degrabă la faptul că ar părăsi tronul britanic din cauza atacurilor asupra sa și a „celei de-a doua soții”.

Reading mai arată că, deși linia de succesiune indică faptul că prințul William ar fi cel care ar prelua tronul, interpretarea sa este că Henry va fi cel care se va așeza pe tron. Potrivit expertului Nostradamus, acest lucru s-ar întâmpla deoarece primul născut „nu posedă semnul unui rege”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel