Sari la conținut

Nou scandal în lumea muzicii populare! Replici acide: „Crapă de ciudă că e mai tânără!”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Un nou scandal în muzica populară! Elena Merișoreanu se numără printre persoanele implicate. Se pare că lucrurile au ieșit la iveală, cu toate că artiștii ar fi preferat ca lucrurile să fie îngropate undeva.

Elena Merișoreanu, amestecată într-un nou scandal. Ce a spus unei colege de breaslă

Un nou scandal zdruncină folclorul românesc. Protagonistele sunt Elena Merișoreanu și o altă colegă. Cu toate că ar fi vrut să țină totul secret, au ieșit la iveală niște aspecte incomode.

Nou scandal în lumea muzicii populare! Replici acide: „Crapă de ciudă că e mai tânără!”

În vârstă de 76 de ani, Elena Merișoreanu se numără printre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România, având în spate o carieră impunătoare. Aparent, viața ei profesională este cam încordată și a avut o neînțelegere cu o colegă de breaslă. Aparent, cele două merg des împreună la diverse evenimente și, din afară, s-ar putea spune că se împacă bine, dar, în realitate, situația este cu totul alta. De fiecare dată, Elena e cea care pune paie pe foc, iar în centrul problemei se ascunde diferența dintre generații.

Se spune că artista care are în spate ani de vechime e geloasă pe colegele ei mai tinere și, când are ocazia, le aruncă cuvinte grele. Acest lucru le face pe celelalte artiste să nu se simtă în largul lor atunci când o întâlnesc pe Elena. Potrivit surselor Cancan, mai multe voci au susținut că celebra artistă nu pierde nicio oportunitate să arunce săgeți către celelalte interprete.

„Elena Merișoreanu este invidioasă pe colegele mai tinere, crapă de ciudă când vede că vin altele din urmă, tinere și frumoase. Ea oricum are tendința de a înțepa colegele de breaslă, le face să se simtă inconfortabil, are chef de ceartă tot timpul și le vorbește urât”, a spus o apropiată a Elenei Merișoreanu, potrivit RTV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel