Sari la conținut

STAR mort în condiții șocante. Toți îl plâng, avea doar 31 de ani

doliu
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Doliu îm lumea muzicii

STAR mort în condiții șocante. Toți îl plâng, muzicianul avea doar 31 de ani.  Anunțul trist a fost făcut public de oamenii legii într-un comunicat, relatează AFP.

Muzicianul britanic Liam Payne, fost membru al grupului One Direction, a murit miercuri, la vârsta de 31 de ani.

„Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel la Palermo”, un cartier al capitalei Argentinei, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Poliţia a răspuns la „un apel la 911 (numărul de urgenţă) semnalând un bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influenţa drogurilor sau a alcoolului”, potrivit comunicatului.

La câteva minute după anunţul morţii cântăreţului britanic, mulţi fani şi curioşi s-au adunat în tăcere în faţa intrării hotelului „Casa Sur” unde a fost constatat decesul, sub supravegherea mai multor poliţişti.

 Liam Payne a avut mare succes

Liam-Payne
Sursă foto: thewrap.com

Liam Payne a fost, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik şi Harry Styles, unul dintre membrii grupului de băieţi format în 2010 şi care s-a bucurat de un succes uluitor.

Șefului serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, spune că artistul prezenta „răni foarte grave în urma căderii, am constatat decesul, nu a existat nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat la televiziunea locală.

Serviciile de urgenţă au primit un apel

El a precizat că serviciile de urgenţă au primit un apel la ora locală 17.04, (20.04 GMT). Şapte minute mai târziu o echipă a ajuns la locul tragediei şi nu a putut decât „să constate moartea acestui bărbat”, înainte de a descoperi „mai târziu că era cântăreţ într-un grup”.

Anchetă pentru a stabili cauzele morţii

Potrivit revistei Billboard, Liam Payne a asistat la un concert susţinut de fostul One Direction, Niall Horan, la Buenos Aires pe 2 octombrie.

One Direction este un produs al emisiunii de televiziune „The X Factor” care a devenit unul dintre cele mai bine vândute din lume de la revelaţia sa în 2010.

În 2016, membrii grupului, pe atunci toţi în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, au anunţat că iau o pauză nedeterminată, asigurând, totuşi, că doresc să continue. Nu s-au mai reunit niciodată pe scenă sau în studio de atunci.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel