Sari la conținut

Cel mai bun amestec pentru albirea rufelor. Arată ca și cum abia le-ai cumpărat!

Masina de spălat
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Imagini care ar putea fi istorie. Oamenii refuză să se mai spele, pentru a salva planeta

Există multe trucuri pentru a îndepărta petele de pe haine dacă le-ați murdărit atunci când le-ați purtat. Totuși, dacă hainele tale nu sunt pătate, ci gălbui, ar trebui să înveți cel mai bun truc pentru a le albi și a le face să arate ca și cum abia le-ai cumpărat.

Cum să albesc hainele gălbui?

Pentru a vă albi hainele la fiecare spălare ar trebui să pregătiți următorul „săpun” special:

  • Amestecați detergentul pudră cu peroxid de hidrogen de 40 de volume.
  • Formați bile mici cu acest preparat pe care trebuie să le lăsați să se usuce.
  • Odată ce este gata, îl vei păstra într-un recipient etanș pentru a-l folosi la fiecare spălare.

Acest detergent este natural și este un ingredient perfect pentru hainele tale albe deoarece va acționa contra petelor. Trebuie să speli cu apă caldă și să înlocuiești balsamul cu oțet alb.

De ce se îngălbenesc hainele mele?

  • Au fost spălate în mod greșit: Dacă doriți să vă albiți hainele, ar trebui să verificați mai întâi dacă le-ați spălat în mod corect. Curățarea necorespunzătoare transformă toate hainele albe într-o nuanță gălbuie.
  • Ți-ai lăsat rochia expusă la lumină: Dacă ți s-a întâmplat să îți pui hainele pe un manechin în apropierea unei surse de lumină sau a unei ferestre și să le lași acolo pentru o perioadă, este foarte probabil ca culoarea lor să se schimbe.
  • Dacă ați fumat în apropierea rochiei dvs.: fumul are un mod foarte special de a acționa asupra țesăturilor mult timp după ce ați fost expus la el. De fapt, studiile arată că substanțele chimice precum nicotina pot rămâne pe suprafețele țesăturilor timp de zile sau chiar săptămâni.

Pentru a continua să ai grijă de hainele tale, trebuie să le dezinfectezi în mod corect la fiecare spălare. Acordând atenție aspectului hainelor tale, vei arăta mult mai elegant și mai sofisticat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel