Sari la conținut

Motivul pentru care Prințul George ar refuza Coroana Britanică

Coroana britanică respectă regula conform căreia primul născut este moștenitorul tronului, iar încă din copilărie aceștia sunt pregătiți să ajungă în această mare poziție și să joace un rol bun ca lider al națiunii, așa cum este cazul prințului George, primul născut al prințului William și al lui Kate Middleton, care ar putea să nu urmeze ceea ce dictează legea Regatului Unit.

Prințul George va călca pe urmele unchiului său Harry, care a decis să demisioneze din Familia Regală pentru a începe o nouă viață alături de soția sa Meghan Markle, sau cel mai mic copil are deja un înlocuitor care nu a fost menționat? Să ne amintim că înstrăinarea Ducelui de Sussex de soția sa a creat un fel de dușmănie cu fratele său mai mare, deoarece este foarte dezamăgit de această decizie.

De ce prințul George nu ar putea deveni rege al Regatului Unit?

Deși are viitorul stabilit încă de la naștere, acela de a fi moștenitorul tronului în Marea Britanie, tânărul băiat l-ar putea schimba pentru a-și urma visele din copilărie, întrucât în ultimele zile, George a dat de înțeles că planurile sale sunt complet diferite de ceea ce îi dictează bătrânii săi.

Recent, prințul William și Kate Middleton au avut o ieșire în familie cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, la Wiveton Hall Cafe din Holt, pe coasta Norfolk și aproape de casa lor privată de la Anmer Hall, unde Ducesa de Cambridge a locuit în ultimele luni, în timp ce urma un tratament pentru cancer.

Astfel, în timpul acestei ieșiri, cei mici au avut ocazia să învețe mai multe despre gastronomie și, de îndată ce George, în vârstă de 11 ani, a văzut cuptorul de piatră în care se gătea pizza la foc de lemne, băiatul a dat o idee despre ceea ce vrea să fie și să facă atunci când va fi mare, un bucătar. „Asta vreau să fac când voi fi mare!”, a strigat băiatul, după cum a declarat pentru Daily Mail proprietarul restaurantului, Desmond MacCarthy.

Anterior, prințesa Kate Middleton a dezvăluit într-un interviu acordat presei că George este pasionat de mâncare, în special de mâncarea italiană, iar atunci când au timp liber ca familie, îl folosesc pentru a petrece timp împreună și pentru a face aluat de pizza acasă. Îi vor permite părinții săi să-și urmeze visul de a deveni bucătar profesionist?

Pasiunea prințului George

Cu toate acestea, gastronomia nu este singurul subiect care îl interesează pe tânărul moștenitor al coroanei, deoarece unchiul său Mike Tindall, soțul prințesei Anne, a declarat pentru The Telegraph că prințul George are un alt hobby preferat, de care se bucură în compania tatălui său, prințul William, și anume fotbalul.

George iubește fotbalul. Am jucat de numeroase ori în grădină cu el. De asemenea, este pasionat de Aston Villa. Oriunde s-ar afla, se așează să urmărească meciul”, a declarat unchiul său. Și este atât de pasionat de acest sport încât a fost văzut mergând la stadion cu tatăl său. Merită menționat faptul că William și Kate sunt amândoi pasionați de sport, deoarece Kate adoră să alerge, așa că există speculații că au transmis copiilor lor dragostea pentru mișcare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel