Sari la conținut

Mesaje șterse pe care cineva ar prefera să le uite?! Cum să citiți mesajele WhatsApp șterse ca un adevărat hacker!

WhatsApp
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de telefoane

Ați primit vreodată un mesaj care a fost șters de expeditorul hypoma înainte să îl puteți citi? Ah, acea frustrare și curiozitate! Nu vă faceți griji, acum puteți deveni un adevărat Sherlock WhatsApp. Există modalități de a recupera un mesaj șters din „limbul” digital și, da, câteva modificări ale setărilor vor dezvălui ce scria în el. Dar fiți atenți! Uneori, un mesaj este șters cu un motiv și poate că nu vrei să știi tot ce a încercat cineva să ascundă… pregătește-te pentru o vânătoare de comori tehnologice!

Deci, cum funcționează magia recuperării mesajelor șterse?

În primul rând, dacă sunteți un mândru posesor al unui telefon Android, aveți parte de o descoperire interesantă. Google a inclus de mult timp o funcție care te salvează în momentele în care cineva șterge un mesaj înainte ca tu să reușești să îl citești. Cheia pentru deblocarea mesajelor WhatsApp șterse se află în Istoricul notificărilor.

Sună complicat? Nu vă faceți griji – această funcție funcționează prin înregistrarea tuturor notificărilor pe care le primiți pe telefon, inclusiv a celor de la WhatsApp. Atunci când activați această opțiune, veți putea accesa toate notificările pe care le-ați primit, chiar dacă mesajele au fost șterse ulterior. Magic, nu-i așa?

@tatechtips

#techtips #tech #tips #androidtips #whatsapptips #samsung #whatsapp

♬ original sound – TA TECH TIPS

Procesul este foarte simplu:

1. Deschideți Setări pe telefon.
2. Navigați la fila Notificări.
3. Găsiți opțiunea Istoric notificări și activați-o.

Deci, acum aveți o perspectivă asupra a tot ceea ce a fost trimis și ulterior șters. Dar atenție – pentru ca acest truc să funcționeze, trebuie să aveți notificările activate atunci când primiți mesajul. Dacă v-ați închis telefonul sau nu ați fost conectat la internet în acest timp, acesta nu va fi înregistrat. În acest caz, nici cea mai bună tehnologie nu vă ajută!

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel