Sari la conținut

Acest fruct este un MEGA aliment: Protejează împotriva unui număr de boli, îmbunătățește memoria!

fruct benefic pentru memorie
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Fruct pentru buna funcționare a memoriei

Acest fruct este un MEGA aliment: Protejează împotriva unui număr de boli, îmbunătățește memoria!

Rodia este un fruct care este cunoscut pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate. Este bogat în antioxidanți, vitamine și minerale care pot susține funcțiile organismului și pot proteja împotriva diferitelor boli.

Rodia este un fruct minune care ameliorează bolile vaselor de sânge, afecțiunile inimii, dar și poate scădea colesterolul rău super repede, conform healthyteam.com.

Principalele beneficii ale rodiei pentru sănătate

rodie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
  • Protecția împotriva bolilor cardiovasculare: Rodia este bogată în antioxidanți care ajută la reducerea inflamației și a stresului oxidativ din organism. Acest lucru poate reduce riscul de boli cardiovasculare, cum ar fi ateroscleroza și atacul de cord.
  • Susține sistemul imunitar: Vitaminele și mineralele conținute de rodie pot susține sistemul imunitar și pot proteja împotriva diferitelor infecții și boli.
  • Îmbunătățește memoria și funcțiile cognitive: Unele studii arată că rodia poate îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive, datorită conținutului său ridicat de polifenoli.

Sprijină buna funcționare a ficatului

Rodia conține fibre care ajută la buna funcționare a ficatului și ajută digestia.

Mai mult, susține sănătatea pielii. Antioxidanții din rodie pot ajuta la combaterea radicalilor liberi și susțin sănătatea pielii protejând-o de îmbătrânirea prematură.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pentru sănătate ale rodiei, scrie dariknews.bg. Includerea acestui fruct în dieta ta poate avea un efect pozitiv asupra sănătății tale și te poate ajuta să te simți mai bine.

Rodia, secretul naturii: E sănătate curată!

În rândurile următoare, ți-am scris câteva informații utile despre rodie:

– scăde colesterolul rău;
– e bogată în antioxidanţi care previn apariţia bolilor de inimă;
– e bogată în vitamina C;
– vindecă infecţiile;
– poate preveni cancerul la sân, cancerul de prostată şi diabetul.

Vorbim și despre proprietățile unui fruct care te ajută să îți păstrezi tinerețea! Are efecte uimitoare asupra sănătății tale.

Nutriționiștii spun că acest fruct de pădure este un bun agent anti-îmbătrânire, ajutând la păstrarea tinereții cât mai mult timp, dacă e mâncat des.

Agrișele sunt bune pentru copiii care nu au poftă de mâncare. De asemenea, agrișele pot fi folosite și în curele de slăbire pentru detoxificarea organismului, dar și pentru a întări sistemul imunitar, având în vedere că protejează corpul de infecții și inflamații.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel