Sari la conținut

Prognoza meteo completă 14 octombrie – 11 noiembrie. Cum va fi vremea în următoarea perioadă

vremea
Sursă foto: Agro TV

Prognoza meteo. În perioada 14 octombrie – 11 noiembrie 2024, vremea din România va experimenta o răcire treptată, apropiindu-se de valorile termice normale pentru această perioadă a anului.

Temperaturile și precipitațiile vor varia ușor în funcție de regiuni, însă prognoza meteo indică că vom avea parte de o toamnă moderată, cu precipitații mai scăzute în anumite zone.

Prognoza meteo în săptămâna 14 – 21 octombrie 2024

În această săptămână, valorile termice vor fi apropiate de mediile obișnuite pentru luna octombrie, pe întreg teritoriul țării. Precipitațiile vor fi deficitare, mai ales în sud-vestul țării, unde se așteaptă mai puține ploi decât în mod normal pentru această perioadă. Regiuni precum Oltenia și Banat ar putea experimenta zile mai uscate comparativ cu restul țării.

Vremea în săptămâna 21 – 28 octombrie 2024

Temperaturile vor continua să fie apropiate de valorile normale pentru finalul lunii octombrie. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în vestul și sudul țării, ceea ce înseamnă că vor fi mai puține precipitații față de media lunară. În schimb, în celelalte regiuni ale țării, precipitațiile vor fi mai aproape de valorile normale, asigurând o toamnă echilibrată din punct de vedere al ploilor.

Prognoza meteo în săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie 2024

Ultima săptămână din octombrie și începutul lui noiembrie vor aduce temperaturi medii normale pentru această perioadă în toate regiunile țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de normal, ceea ce sugerează că vom avea o toamnă destul de tipică, fără extreme de precipitații sau secetă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel