Sari la conținut

Alexandru Țiriac a dezvăluit care e starea lui Ion Țiriac, „internat la Viena din cauza unei boli”

Ion Țiriac
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Din cuprinsul articolului

Recent, în mediul public au circulat informații potrivit cărora fostul mare jucător de tenis și actual om de afaceri, Ion Țiriac, ar fi fost internat într-un spital din Viena din cauza unor probleme de sănătate.

Însă, Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului, a venit cu clarificări importante, dezmințind aceste zvonuri și aducând la lumină adevărul despre starea de sănătate a tatălui său.

Zvonuri: Ion Țiriac, internat la Viena

Conform unor surse, Ion Țiriac ar fi acuzat probleme de sănătate și ar fi ales să se interneze într-un spital din capitala Austriei, Viena. Aceste informații au fost susținute inclusiv de fostul tenismen Ilie Năstase, care a declarat că Ion Țiriac ar fi fost afectat de „o gripă foarte urâtă”, motiv pentru care s-ar fi internat pentru tratament.

Ilie Năstase a explicat: „A fost răcit și s-a internat. El face asta foarte des, răcește și face o febră și toate astea. A făcut o gripă foarte grea, urâtă și s-a internat, dar astăzi ajunge în București”.

Ion Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, a reacționat rapid pentru a combate aceste zvonuri, clarificând situația și confirmând că tatăl său nu a fost niciodată internat în spital, nici măcar pentru un control de rutină. El a declarat, pentru sportpesurse: „Tata e sănătos, se află în București. Muncește. Nu a fost nici măcar la spital, la vreun control de rutină! Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea”.

Fiul miliardarului a mai adăugat că zvonurile apărute nu au o bază reală și că nu știe cine a lansat aceste speculații. De asemenea, a menționat că tatăl său nu simte nevoia să apară în public pentru a se justifica, având alte priorități.

Chiar dacă Ion Alexandru Țiriac a negat vehement internarea tatălui său, surse apropiate lui Ion Țiriac au susținut că fostul sportiv s-ar fi confruntat într-adevăr cu probleme de sănătate și ar fi plecat în Austria pentru a se trata. Din fericire, starea de sănătate a miliardarului român nu ar fi gravă, iar acesta ar rămâne sub observație medicală.

În trecut, Ion Țiriac a mai fost internat și în timpul pandemiei de COVID-19, când a petrecut 8 zile într-o clinică din Germania. Acesta a relatat ulterior că a fost unul dintre primii oameni care au contractat virusul, însă a rămas în spital ca măsură de precauție.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel