Sari la conținut

Al Pacino: Am fost aproape de moarte, dar nu am văzut lumina albă

al pacino
sursa foto retete si vedete
actor

Din cuprinsul articolului

Al Pacino a dezvăluit că inima i s-a oprit în timp ce suferea de COVID-19. Actorul în vârstă de 84 de ani și-a amintit cum a fost lăsat „să stea în casă” și că a „leșinat” după ce a căzut inconștient în timp ce se lupta cu virusul.

„Nu mai aveam puls. În câteva minute a venit – ambulanța în fața casei mele. Erau vreo șase paramedici în sufragerie și doi doctori care purtau combinezoane care păreau veniți din spațiu sau ceva de genul ăsta”, a povestit Pacino pentru revista The New York Times.

Starul din „Nașul” a explicat cum și-a pierdut cunoștința după ce a început să se simtă „neobișnuit de rău” de când l-a contractat pe Kovid la un moment dat. El a spus că „nu s-a gândit niciodată” la moarte înainte. „Nu am văzut lumina albă sau ceva de genul ăsta. Nu e nimic acolo. Nu m-am gândit niciodată la asta în viața mea. Dar știți voi, actorii: sună bine să spui că am murit o dată”, a adăugat starul de la Hollywood.

Unde își găsește confortul

În ciuda faptului că se află în fața morții, actorul din „Marked” spune că copiii săi – Julie, 34 de ani, gemenii Anton și Olivia, 23 de ani, și Roman, în vârstă de un an, din diferitele sale relații – sunt „alinarea” sa. Acum, că este mai în vârstă, nu mai consideră discuția despre moarte „dureroasă”. „Pur și simplu așa este. Nu am cerut-o. Pur și simplu vine, așa cum vin multe alte lucruri”, a subliniat el.

Pacino a avut o carieră bogată în actorie, dar a recunoscut că profesia sa îi dădea mai multă bucurie când era mai tânăr. „De obicei, când fac filme, nu sunt foarte fericit. Pot fi plictisitoare, dar poți să te duci în rulota ta și să faci ce vrei”, a notat el

Pacino a dezvăluit, de asemenea, că urmărește videoclipuri pe YouTube și TikTok pentru a se ține ocupat atunci când este pe platou. „Sunt atât de multe lucruri pe YouTube. Îmi place chiar și TikTok”, a explicat actorul, citat de BGNES.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel