Sari la conținut

Un pustnic în vârstă de 111 ani care și-a petrecut viața meditând, a fost găsit într-o peștera din India.VIDEO-ul care a devenit viral

Sursă foto: YouTube

Inițial s-a spus că bărbatul avea 188 de ani și că a fost găsit accidental într-o peșteră.

În India, un om care și-a petrecut întreaga viață într-o peșteră, rugându-se și meditând, a fost scos la lumină. Pustnicul seamănă cu un cadavru viu. Videoclipul a fost distribuit pe YouTube.

„Un pustnic de 111 ani care și-a petrecut întreaga viață în meditație a fost scos dintr-o peșteră din India. La început, s-a afirmat că bărbatul avea 188 de ani. Se presupune că, într-o stare de transă, procesul său de îmbătrânire a încetinit, dar vârsta sa reală a fost dezvăluită abia după aceea”, se arată în raport.

Imaginile difuzate arată un bărbat în vârstă, slab, cu un baston. El este condus de brațe de doi tineri. Pustnicul se mișcă pe cont propriu, sprijinindu-se de băț. Bărbatul poartă doar un fel de cârpă pe șolduri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel