Sari la conținut

Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțini știau asta despre soțul Monicăi Bîrlădeanu!

Sursă foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță pe 5 octombrie 2024, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Palatul Snagov. Evenimentul a atras atenția nu doar datorită personalităților prezente, precum Smiley, Gina Pistol, Andreea Marin și Adelina Pestrițu, ci și datorită unui detaliu legat de originea soțului ei, Valeriu Gheorghiță. Acesta este de origine machedonă, informație cunoscută doar în cercul apropiaților până la nuntă.

Momentul emoționant al nunții, dansul mirilor, a inclus o melodie tradițională machedonească, un omagiu adus originilor lui Valeriu. Acest detaliu a surprins și a adăugat o notă specială evenimentului, evidențiind legătura puternică cu moștenirea sa culturală.

Cât au costat rochiile de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a fost atentă la toate detaliile, așa că a avut mare grijă să își aleagă bine ținutele de nuntă. Vedeta a purtat două rochii superbă cu ocazia zilei în care s-a căsătorit cu alesul inimii sale.

Cunoscuta actriță a ales două rochii tip sirenă, care i-au pus în evidență trupul de invidiat. Mireasa a atras, bineînțeles, toate privirile în cea mai importantă zi din viața ei. Monica Bîrlădeanu nu s-a uitat la bani, așa că ar fi plătit în jur de 3.000 de euro pentru cele două ținute, potrivit România TV.

Așa cum era de așteptat, nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos în ziua nunții. Valeriu Gheorghiță a purtat un costum elegant, care se potrivea de minune cu ținuta Monicăi Bîrlădeanu.

Marele absent de la nuntă

Valeriu Gheorghiță a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, funcție care i-a permis colaborarea – pe timpul pandemiei – cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Pe lângă faptul că cei doi au format o echipă din punct de vedere profesional, Raed Arafat este un apropiat de încredere al familiei medicului Gheorghiță. Absența șefului DSU la nunta prietenului său a fost imediat remarcată de majoritatea invitaților.

În orice caz, a fost o zi importantă pentru Valeriu Gheorghiță, așa că speculațiile pe seama absenței lui Raed Arafat au apărut la scurt timp. Deși nunta a avut loc într-o zi de sâmbătă, pentru Raed Arafat este o zi lucrătoare, asta ar putea înseamnă că programul de lucru nu i-a permis să participe la eveniment. Totodată, nu este exclusă varianta în care Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență să fi avut anumite probleme personale de rezolvat, probleme care l-au împiedicat să fie prezent la petrecere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel