Sari la conținut

Duckadam, operat pe cord deschis: „Am dureri foarte mari”

Sursă foto: Resita / Oameni de succes

Helmut Duckadam, fostul portar român, a suferit recent o operație pe cord deschis și și-a împărtășit gândurile după intervenție. Vorbind pentru Orange Sport, Duckadam și-a exprimat recunoștința față de personalul medical și și-a liniștit fanii cu privire la recuperarea sa. El a subliniat importanța de a avea credință și de a rămâne pozitiv, indicând că se simte bine după operație.

„Mă simt bine, nu am avut niciun fel de emoţie, am ştiut că sunt pe mâinile unui medic excepţional. Acum sunt în salon, însă am dureri foarte mari. Va urma o recuperare care va dura aproximativ trei luni, dar important e că totul s-a terminat cu bine” , a spus Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

Helmut Duckadam, operat în Bucureşti la Spitalul Universitar! Cum se simte acum fostul portar

infarct
Imagine creată cu AI

Helmut Duckadam a avut o intervenţie pe cord deschis la Spitalul Universitar Bucureşti, o intervenţie planificată încă de anul trecut.

Medicul care l-a operat e un specialist, dr. Badiu, cu peste 20.000 de operaţii făcute în Germania. Intervenţia a fost un succes, iar acum Helmut Duckadam se află în salon şi se recuperează, după ce a petrecut 48 de ore la ATI.

Concret, Helmut Duckadam a trecut printr-o operaţie de protezare a rădăcinii aortice (Operaţia Tiron David V) cu plastie de valva aortică.

Duckadam, care este cunoscut pentru realizările sale sportive, inclusiv rolul său esențial în câștigarea Cupei Europene de către Steaua București în 1986, se concentrează acum pe procesul său de recuperare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel