Sari la conținut

Horoscop chinezesc. TOP 5 ZODII care vor avea NOROC în octombrie

horoscop chinezesc
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Astrologii spun că în luna octombrie cinci zodii chinezeşti vor avea parte de noroc și iubire. Dar vor trebui să descifreze mesajele astrelor pentru a se concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. 

Șobolan

Nativii Șobolan este important să-și găsească surse de răbdare în luna octombrie. În ceea ce privește intuiția lor, aceasta nu îi înșală. Cei singuri vor beneficia de anumite ritualuri prin care își vor descoperi adevărata personalitate.

Dacă se află deja într-o relație este important să se concentreze asupra nevoilor partenrilor. Își vor descoperi și o parte creativă, ceea ce le va oferi încredere de sine, spune Astrology.com. E important să urmeze orice activitate care îi ajută să-și descopere puterea interioară. Vor vedea că norocul le surde mai repede decât s-ar fi așteptat.

horoscop chinezesc
sursa foto: lifestyleasia.com

Cocoș

Iepure

Pentru nativii Iepure nu vorbim despre un noroc obișnuit. E important să aibă încredere în propriile instincte. De asemenea, e important să observe că sunt mai curajoși decât credeau. Nu trebuie să lase bagajul trecutului să le afecteze prezentul.

Vor urca pe scara succesului mai repede decât și-au imaginat, potrivit catine.ro. Pentru cei singuri, vor întâlni o persoană specială în cercul de prieteni. Cei care se află deja într-o relație își vor descoperi propria personalitate și vor vedea că nu au nimic de pierdut dacă se lasă duși de val.

Șarpe

Pentru nativii Șarpe este important să-și cunoască nevoile. Cei singuri sunt sfătuiți să iasă din zona de confort și să fie proactivi. E important să vorbească din inimă și să nu renunțe la magia care îi caracterizează. Cei care se află deja într-o relație manifestază doar lucruri pozitive alături de parteneră.

Este o perioadă extrem de specială pentru toată lumea, mai ales că avem Luna Plină care ajută în acest sens. Își vor duce relația la nivelul următor, fără teamă.

Cal

Nativii Cal se conving că deși nu se află într-o relație, merită o persoană extraordinară în viața lor care să le observe calitățile. Nu este cazul să dispere, asta pentru că forța interioară le va fi companion multă vreme.

Astrele spun că este esențial să învețe bucuria de a face lucrurile pe cont propriu. Cei aflați într-o relație este important să fie receptivi la mesajele partenerilor. E important să-și pună dorințe și să le materializeze în timp.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel