Sari la conținut

Doliu în showbiz. Legenda televiziunii s-a stins din viață. „A fost un om excepțional”

doliu
sursa foto arhiva doctorul zilei
doliu in lumea muzicii

Frank Fritz, co-prezentator a popularei emisiuni „American Pickers”, a decedat pe 30 septembrie la vârsta de 60 de ani.

Vestea a fost împărtășită de prietenul și colegul său de emisiune Mike Wolfe pe social media. Serialul i-a urmărit pe Fritz și Wolfe în timp ce călătoreau prin SUA în căutarea de antichități și obiecte de colecție pe care să le vândă sau să le adauge la colecțiile lor personale. Ei au distrat telespectatorii pe History Channel timp de un deceniu.

„Cu inima frântă vă împărtășesc tuturor că Frank a murit aseară”, a scris Wolfe într-o postare tribut pe Instagram.

„Îl cunosc pe Frank de mai bine de jumătate din viața mea și ceea ce ai văzut la televizor a fost întotdeauna ceea ce am văzut eu, un visător care a fost pe cât de sensibil, pe atât de amuzant. Același în afara camerei, Frank a avut o modalitate de a ajunge la inimile atâtor oameni doar fiind el însuși”.

„Cine ar fi visat vreodată că vom împărți cabina unei dube de marfă albe în fața a milioane de oameni interesați de aventurile noastre”, a continuat el. „Înainte de spectacol, plecam împreună în locuri despre care nu știam că există, fără a avea o destinație în minte și doar cu pasiunea împărtășită de a descoperi ceva interesant și istoric”.

Wolfe a concluzionat: „Am fost în nenumărate călătorii și am împărțit atât de multe kilometri și mă simt binecuvântat că am fost acolo alături de el când a făcut o ultimă călătorie acasă. Te iubesc prietene și îmi va fi atât de dor de tine, chiar dacă știu că ești într-un loc mai bun”.

„American Pickers” a fost lansat pe History Channel pe 18 ianuarie 2010 și de atunci a fost difuzat timp de 25 de sezoane.

Sursă foto: NewYork Times

Fritz a avut un accident vascular în 2022

Fritz a suferit un accident vascular cerebral în vara anului 2022, la câțiva ani după ce s-a retras din spectacol din cauza unor probleme de sănătate. A fost un obișnuit la „American Pickers” în sezonul 2020 al emisiunii.

„Frank a filmat „American Pickers” timp de peste un deceniu. Ne vom aminti întotdeauna de „fermecătorul cu barbă” și căutarea lui nesfârșită de motociclete și biciclete de epocă”, au declarat The History Channel și compania de producție „American Pickers”, Cineflix Production, într-o declarație comună. „Gândurile noastre sunt la cei dragi lui Frank în această perioadă dificilă. Îi vom simți profund lipsa”.

Pe lângă gazduirea „American Pickers”, Fritz a apărut și în episoade ale altor emisiuni ale History Channel, cum ar fi „Pawn Stars”. De asemenea, și-a împrumutat vocea unui episod din comedia animată „American Dad” de Seth MacFarlane în 2017.

„Frank Fritz a fost o ființă umană excepțională”, a scris Bill Stankey din echipa de management a lui Fritz, Westport Entertainment. „Iubea viața, îi păsa de oameni, avea întotdeauna o vorbă bună de spus și știa mai multe despre americani și antichități decât oricine am întâlnit vreodată. El a fost ancora American Pickers. Prietenilor, familiei și fanilor săi le vor fi dor de el”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel