Sari la conținut

Simona Halep face marele anunţ, după o lungă absenţă din teren

Simona Halep
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

După o perioadă îndelungată de absență din competițiile de tenis, Simona Halep a făcut marele anunţ. Jucătoarea română a avut un sezon tumultuos, cu un bilanț de 28 de victorii și 27 de înfrângeri, o performanță mult mai slabă comparativ cu anul precedent.

Simona Halep a sosit la Hong Kong pentru a participa la turneul WTA 125, unde va juca împotriva Arinei Rodionova. Cu entuziasm, jucătoarea română își propune să revină în competiții după o perioadă lungă de absență.

Participare la turneul WTA 125 de la Hong Kong

Simona Halep a anunțat luni, 30 septembrie, că a ajuns la Hong Kong, unde va participa la turneele de categorie 125 și 250 WTA. „Am ajuns în Hong Kong şi sunt pregătită să dau tot ce am mai bun”, a scris Halep în social media.

Halep (33 de ani) a anunțat că va participa la turneul de categoria WTA 125 din Hong Kong, după ce a primit un wildcard. Turneul de categorie WTA 125 a început luni, iar Halep va evolua în runda inaugurală cu australianca Arina Rodionova.

Pauză competiţională de patru luni și jumătate

Organizatorii nu au anunțat încă data și ora meciului dintre Halep și Rodionova. Acesta va avea loc fie marți, 1 octombrie, fie miercuri, 2 octombrie, în funcție de programul stabilit. Apoi, turneul WTA 250 din Hong Kong, va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Număr 1130 WTA, Halep are puțin de așteptat până să joace primul meci, după o pauză de patru luni și jumătate. Jucătoarea în vârstă de 34 de ani a avut un sezon plin de activitate, cu un bilanț de 28 de succese și 27 de înfrângeri, mult mai dezamăgitor decât forma extraordinară arătată anul trecut.

Citeşte continuarea AICI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel