Sari la conținut

Zodia lovită puternic de karma. Atenție mare până pe 1 Octombrie

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu susține că o zodie va fi puternic afectată de karma. Vor apărea probleme, deci fiți foarte atenți la absolut toate aspectele legate de comunicare.

Zodia lovită puternic de karma. Atenție mare până pe 1 Octombrie. Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Sunt vești bune și rele pentru anumite semne zodiacale.

Conform horoscopului realizat de Camelia Pătrășcanu, Capricornii se vor confrunta cu responsabilități mai mari. Este important însă ca aceștia să își știe foarte clar locul.

„Capricornii au activat rolul și responsabilitățile pe care le au față de casă și partenerul de viață. De data asta sunt în același punct, fac sau nu fac parte din proiecte?”, a spus astrologul, conform fanatik.ro.

Vărsătorul este afectat în cea mai mare parte de karma. Nativii din această zodie ar face bine să aibă mare grijă la informațiile care le ascultă și la informațiile pe care le primesc. Anumite idei sau vorbe pot fi utilizate greșit.

Camelia Pătrășcanu vine cu recomandări indispensabile pentru nativii acestui semn zodiacal

Zodia lovită puternic de karma. Atenție mare până pe 1 Octombrie. „Vărsătorii au punctul de karmă legat de comunicare și transmiterea ideilor în general. Grija pentru cuvânt, pentru conținutul idei e subliniată”, adaugă Camelia Pătrășcanu.

Nativii din zodia Pești pot fi asigurați de faptul că îi așteaptă o perioadă fabuloasă. Prosperitatea și belșugul îi așteaptă pe nativii sub acest semn.

Este posibil să apară anumite probleme. Însă toate acestea au ca obiectiv maturizarea lor, astfel încât vor avea de beneficiat în final. Așadar, nu trebuie să se îngrijoreze.

„Peștii au vizată prosperitatea și abundența. Toate situațiile în care depind de alții nu le mai plac Peștilor. E un tranzit de mare maturizare pentru ei”, a mai adăugat astrologul Camelia Pătrășcanu, scrie News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel