Sari la conținut

O zodie primește o lecție dură de viață. Ce se întâmplă după 1 Octombrie

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu susține că Soarele pătrunde în Balanță. Acest lucru ar putea să aducă lecții grele de viață, însă și o suită de întâmplări neprevăzute pentru câteva semne zodiacale.

Astrologul Cristina Demetrescu prezintă horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Atunci când Soarele pătrunde în Balanță, echilibrul poate fi perturbat.

Soarele scoate în prim plan karma, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă pentru unele semne zodiacale. Ce ar trebui să afle fiecare nativ? În primul rând, să nu se încreadă orbește în alții.

Cât despre lecțiile de viață care vor urma, ar putea fi chiar dezagreabile, în mai multe feluri, atenționează astrologul, care le recomandă să acorde o atenție deosebită.

Cristina Demetrescu vine cu importante recomandări pentru semnele zodiacale

„Trebuie să știm că această Balanță și tot ce tranzitează această zodie înseamnă câte o jumătate de la noi și o jumătate de la alții. Adică nu suntem în perioada în care putem să ne lăsăm cu totul pe mâna cuiva sau să avem pretenția. Nu trebuie să mergem neapărat pe o încredere oarbă, pentru că nu e vorba de scepticism, e vorba că fiecare om intră în viața noastră, ca să ne învețe ceva nou”, a spus astrologul.

Cristina Demetrescu sfătuiește semnele zodiacale să fie cu ochii pe orice persoană nouă apărută în peisaj. Este posibil ca fiecare dintre aceștia să aibă un țel important, însă pot fi și extrem de influențabili.

„Dacă traversăm o astfel de perioadă este foarte posibil să fie o lecție pentru noi, o lecție din care avem de învățat ceva. O lecție care ne poate spune că dacă ne-am întâlnit cu o anumită persoană, persoana respectivă s-ar putea să aibă un mesaj pentru noi și să ne schimbăm soarta. Deci cumva trebuie să ne implicăm și trebuie să fim atenți la oamenii pe care îi întâlnim și ce mesaj au ei pentru noi”, a mai adăugat astrologul Cristina Demetrescu, scrie News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel