Sari la conținut

HOROSCOP 28 septembrie 2024. ZODIILE care trag CARTEA norocoasă

zodii

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024, anunţă o perioadă de bun augur pentru unele zodii. Astrele îi îndeamnă pe nativii din zodia Leului să fie mai atenţi în relațiile amoroase pe care le-ar putea începe. Aceștia s-au decis să înceapă căutarea sufletului pereche și pare că nimic nu le stă în cale.

Află ce sfaturi au astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt mult mai atenți la semnele pe cere le primesc de la Univers. Această perioadă pare să fie una de bun augur. Ai de făcut schimbări pe plan personal. Transformarea va impune multe sacrificii. Astrele sunt alături de tine și te ajută să iei cele mai bune decizii, arată YourTango.com.

Pentru tine pare să fie o zi destul de dificilă. Pare că ai mult eprobleme de rezolvat, iar timpul nu-ți ajunge. Această perioadă te pune de multe ori în dificultate.

Poate că este momentul pentru o pauză. Ți-ar prinde bine câteva zile în care să încerci să te relaxezi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ai multe lucruri pe cap și te simți lipsită de putere. Astrele te sftuies căs ie lucrurile pas cu pas și să nu pui presiune asupra ta. Problemele se vor rezolva și ele, dar trebuie să înveți să fii răbdătoare. Toate aceste momente te vor face să fii mult mai puternică.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului petrec momente frumoase în compania persoanelor dragi. Este greu să înțelegi cum viața ta s-a schimbat într-un timp atât de scurt, dar ai alături oamenii care să te facă să înțelegi că viața merge mai departe. Cu ajutorul lor o să reușești să-ți recapeți zâmbetul.

S-ar putea să întâlnești o persoană care să te facă să crezi din nou în iubirea adevărată. Această perioadă a venit cu multe provocări, dar pare că ai ajuns într-un punct în care nimic nu mai contează. Astrele sunt alături de tine și îți trimit persoanele potrivite.

Horoscop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 28 semestre 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o perioadă destul de liniștită. Este un moment bun pentru a face mai multe locuri pentru tine. Astrele te sfătuiesc să te pui pe primul loc și să te gândești mai mult la fericirea sufletului tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai nevoie de o persoană care să te echilibreze în această perioadă. Iubirea joacă un rol important pentru tine în această perioadă. Ai nevoie de un partener care să-ți fie alături și care să te învețe cum să iei lucrurile pas cu pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt printre cele mai geloase zodii. Acest lucru te poate pune în dificultate parcursul acestei zile. S-ar putea să întâmpini probleme în relația de cuplu. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă la modul în care îți alegi cuvintele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetătorului au nevoie de o perioadă de liniște. Ai muncit din greu și pare că ai ajuns la capătul puterilor. Este timpul pentru o schimbare, spune Astrology.com. Încearcă să-ți faci un program și să încerci să nu te abați de la el.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2024 spune că nativii din zodia Capricornului au parte de o zi minunată. Această perioadă te umple de energie și te face să privești viața cu alți ochi. Te bucuri de micile reușite și faci tot ce îți stă în putere pentru a evolua pe toate planurile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se bucură de timpul petrecut cu familia. Această perioadă este una de bun augur pentru tine. Astrele îți sunt alături și te sprijină în tot ceea ce ți-ai propus să faci. Spre seară s-ar putea să fii surprinsă de o persoană din viața ta, potrivit catine.ro.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024 spune că nativii din zodia Peștilor au parte de o zi agitată. Ai multe lucruri de rezolvat și pare că nu-ți ajunge timpul. S-ar putea să fie nevoie să ceri ajutorul unei persoane. Lucrurile sunt destul de neclare pentru tine în ceea ce privește perioada ce urmează.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel