Sari la conținut

Vremea o ia razna din nou. Val de ploi în aceste zone

meteo
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Prognoza meteo

Vremea își face de cap începând de vineri, 27 septembrie. ANM a modificat prognoza meteo și preconizează prăpăd în unele zone. Însă în alte zone, se așteaptă vreme de vară.

Previziunile meteo pentru vineri, 27 septembrie, au fost revizuite, existând vreme instabilă, însă și frumoasă. Starea vremii se modifică dintr-o parte în alta a țării.

Potrivit prognozei meteo modificate, valorile termice vor urca cu până la 10 grade în unele zone. În schimb, un val de frig se abate asupra nord-vestului țării. Sunt așteptate aici averse izolate.

Totodată, la munte și în nord-vestul țării vântul va bate destul de puternic. În ce privește temperaturile, la nivel național se vor înregistra maxime situate între 25 și 33 de grade Celsius.

Noaptea, pe de altă parte, vremea va fi călduroasă în unele zone și răcoroasă în altele. Așadar, valorile termice minime se vor încadra între 9 și 19 grade Celsius.

Vremea o ia razna din nou. Val de ploi în aceste zone

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu valori termice în creștere ușoară ce se vor situa în general cu 7…10 grade peste mediile climatologice. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări noaptea în extremitatea nord-vestică a țării unde va crește probabilitatea pentru averse izolate.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local în nord-vestul și estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade pe litoral și în jurul a 33 de grade în Câmpia Română și Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 9 și 19 grade. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață”, arată prognoza meteo ANM modificată.

În București, vineri, 27 septembrie, vremea va fi deosebit de caldă. Vara se întoarce în Capitală. Temperaturile maxime vor atinge 33 de grade Celsius, în vreme ce minimele nocturne vor scădea până la 14 sau chiar 16 grade Celsius. Nu este nicio șansă de ploaie, iar cerul va fi mai mult senin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel