Sari la conținut

Se dau bani de la stat. Românii care pot primi 15.000 lei. Condițiile cerute

bani
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
bani de la stat

Se dau bani de la stat. Vești bune pentru românii afectați de inundațiile din ultima perioadă: Guvernul acordă astăzi vouchere de 15.000 lei. Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu.

Ajutor financiar pentru familiile fectate de inundaţii

Guvernul acordă astăzi vouchere de 15.000 lei persoanelor afectate de inundaţiile din ultima perioadă pentru a cumpăra electrocasnice şi pentru a plăti combustibilul pentru încălzire.

Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern, care a precizat că şi autorităţile locale din judeţul Galaţi vor primi bani pentru a repara drumurile distruse.

Premierul Marcel Ciolacu: Își pot înlocui bunurile distruse

inundatii
Sursă foto: profimedia

„Acordăm 15.000 lei, cu care își pot înlocui bunurile distruse şi, de asemenea, banii pot fi folosiți şi pentru achiziția de combustibil pentru încălzirea locuinței. Estimăm că peste 6.000 de persoane singure sau familii vor beneficia de acest ajutor.

În plus, alocăm suma de 62 de milioane de lei autorităților locale din Galați. Banii sunt necesari pentru reparațiile de drumuri județene, poduri, podețe distruse sau grav afectate de inundații”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit RRA.

Marcel Ciolacu a mai anunţat că Executivul va prelungi până la sfârşitul anului plafonarea preţurilor la poliţele RCA, pentru a preîntâmpina apariţia unor dezechilibre în piaţă şi creşterea preţurilor la aceste asigurări auto, ne-a informat redactorul RRA, Andrei Şerban.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel