Sari la conținut

Maia Morgenstern dezvăluie un secret bine ascuns publicului: În tinerețe eram dușmanul meu…

Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Îndrăgita actriţă Maia Morgenstern dezvăluie un secret bine ascuns publicului şi povestește despre relația ei cu procesul de îmbătrânire în podcastul „E vremea mea”.

Într-o discuție sinceră și emoționantă, actrița vorbește despre trecerea timpului, cu bune și cu rele, despre schimbările și lecțiile pe care le-a învățat în călătoria sa până acum în podcastul realizat de Laura Ivăncioiu și Monica Rădulescu și găzduit de Pacientul 2.0.

„În tinerețe eram dușmanul meu…”

„În tinerețe eram dușmanul meu. Acum nu mai sunt, acum încerc să fiu foarte atentă la nevoile corpului meu, învăț să-mi fiu prietenă. Îmi acord luxul de a recunoaște: Acum sunt obosită! Acum e mai important să respir decât să dovedesc ceva! De ce să mă opun când cineva se oferă să îmi care traistele? Ar trebui să îi spun că mi-ar face un bine.

Mi-aș face mie un bine dacă aș accepta ajutorul! Acum mă simt fericită ca un hârciog – îmi acord luxul acumulărilor. Să citesc, să privesc, să scriu… E un lux imens! Dacă mă uit în urmă… tare nu m-aș mai certa, tare nu m-aș mai ambiționa pentru prostii, tare nu m-aș mai înnegura pentru fleacuri, tare aș exersa mai mult și mai din plin și solar simțul umorului.” spune Maia Morgenstern.

„Maia Morgenstern a acceptat să vină la podcastul nostru! Și Dorina Chiriac, și Andreea Raicu, și Daniela Nane, și Tily Niculae, și Cristina Bâtlan, și Irina Margareta Nistor! Ca să le numesc doar pe câteva…

Toate aceste femei au curajul de a vorbi deschis despre propriile frici și riduri și toate aceste femei au puterea de a transmite mesajul acesta, atât de important, că e bine să ne îmbrățișăm propria îmbătrânire cu multă iubire, blândețe și îngăduință.” spune Laura Ivăncioiu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel