Sari la conținut

Doliu imens în lumea filmului. S-a mai stins o stea. Actrița celebră se lupta ani întregi cu o boală a creierului

doliu
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Doliu îm lumea filmului

Doliu imens în lumea filmului. Actrița celebră se lupta ani întregi cu o boală cruntă. Lumea filmului este în doliu. O actriță iubită care timp de peste patru decenii a încântat publicul cu rolurile din diverse seriale și producții cinematografice s-a stins, sâmbătă, într-un azil din Wellington.

Îndrăgita actriță Glenis Levestam a fost diagnosticată cu demență, potrivit Daily Mail, în urmă cu cinci ani.

Moartea celebrei a fost confirmată într-un ziar local: „Glenis a murit liniștită…”

„Glenis a murit liniștită, la Roseneath Lifecare, pe 14 septembrie. Mulțumiri speciale personalului de la Roseneath pentru îngrijirea atentă care i-a fost acordată lui Glen în ultimele luni”.

Cine a fost Glenis Levestam

Actrița Glenis Levestam și-a început cariera la vârsta de 20 de ani, în 1966 și a apărut în multe filme și seriale TV din Noua Zeelandă, timp de patru decenii.

Cel mai cunoscut rol

Cel mai cunoscut rol al său rămâne cel din comedia de groază ”NZ Braindead” din 1992, film regizat de Peter Jackson, regizorul trilogiei ”Stăpânul Inelelor”.

De asemenea, a apărut alături de actorul american Kevin Sorbo în serialul TV ”Hercules: The Legendary Journeys” și în filmul ”Fracture”, din 2004.

Ultimul ei rol a fost cel din populara comedie de groază ”Black Sheep”, din 2006, alături de actorul Nathan Meister.

Ea s-a retras din industria filmului în 2007, la scurt timp după aceea și s-a bucurat de o odihnă bine meritată după ani de muncă grea.

Levestam a fost căsătorită cu Kevin Woodill, actor  care a murit în 2008. Ei au în doi copii, Chris și Tim și cinci nepoți.

 

Amintim că o altă actriță celebră s-a stins recent. Ea a fost prima femeie de culoare care a jucat un personaj principal la Teatrul Național din Londra.

Cleo Sylvestre, cunoscută pentru rolul său din Grange Hill și pentru apariția sa istorică ca prima actriță de culoare care a jucat un rol principal la Teatrul Național din Londra, a murit la vârsta de 79 de ani.

Decesul său a fost confirmat pe 20 septembrie, când agentul său a făcut o declarație pentru BBC, menționând cât de mult a fost apreciată și iubită de colegii săi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel