Sari la conținut

Despărțire grea pentru Andreea Marin. Vedeta a făcut anunțul dureros: ”E foarte greu”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Andreea Marin

Ruptură chinuitoare pentru Andreea Marin. Vedeta a dorit ca acest amănunt despre ea să fie aflat, motiv pentru care l-a făcut public. Ce se petrece în viața ei?

Perioadă dificilă pentru Andreea Marin. Vedeta traversează o perioadă care a sperat că nu va veni prea curând. Dar timpul își pune amprenta asupra ei.

Andreea Marin traversează o ruptură dureroasă, întrucât fiica ei, Violeta, urmează să plece anul viitor să urmeze Dreptul în Statele Unite.

Cu toate că se bucură că fiica ei a decis ce este mai potrivit pentru ea, ruptura dintre cele două va fi una dureroasă, spune vedeta.

Mai ales că Violeta este singura sa fiică. Însă se pare că sistemul american îi place, astfel că va pleca din România.

Andreea Marin, despărțire dureroasă de fiica ei, Violeta

„Spun cu sinceritate, e foarte greu ca singurul copil să se pregătească să dea la facultate pe un tărâm îndepărtat. E clar că gândul ei spre o facultate din Statele Unite. Nu e o chestiune de snobism. Are motivele ei bine întemeiate. O susțin cu tot sufletul, dar nu mi-e ușor. Spun cinstit lucrul ăsta. E un sistem care o atrage mai mult, un sistem de învățământ, la asta mă refer”, a dezvăluit Andreea Marin.

După cum se pare, fosta prezentatoare înțelege cum funcționează lucrurile. Pentru că ea a învățat și în Statele Unite și a observat deosebirea față de Europa.

Totuși, Violeta mai trebuie să îndeplinească câteva condiții înainte de a putea fi admisă. In ultimii doi ani, fiica Andreei Marín a tot încercat să întocmească o cerere de admitere completă, ca să poată intra fără probleme la universitatea dorită.

„Până să meargă ea la facultate, împreună cu colegii ei de echipă, au fost la faza semifinală în Suedia la o competiție mondială, World Scholar’s Cup, și au câștigat dreptul de a merge în finala care este la Universitatea ei. Deci tot în Statele Unite, chiar acum în noiembrie, așa că va merge la acea Universitate pentru competiția aceasta”, a mai declarat Andreea Marin într-o emisiune TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel