Sari la conținut

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care riscă să se îmbolnăvească

Horoscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru
Sursă foto: captură ecran emisiunea Lumea nevăzută
Horoscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru susține că un semn zodiacal poate să se îmbolnăvească. Acești nativi traversează nenumărate probleme, astfel că trebuie să fie pregătiți pentru orice.

Astrologul Mariana Cojocaru prezintă horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Mercur retrograd aduce în continuare necazuri pentru anumite semne zodiacale.

Potrivit horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Berbecul este cel cu o serie de probleme importante de soluționat. Nativii acestui semn zodiacal ar trebui să facă bine să nu îi mai provoace pe ceilalți.

Totodată, se recomandă o abordare mai liniștită a tuturor provocărilor care urmează. De asemenea, pot exista și incompatibilități.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care riscă să se îmbolnăvească

În cazul nativilor din zodia Taur, se anunță mari probleme. Acestea pot cuprinde probleme de sănătate, însă și unele conflicte în relațiile lor de cuplu.

Persoanele născute în acest semn zodiacal ar fi bine să fie foarte atente la detalii. De altfel, chiar dacă nu vor ști ce să facă pentru a soluționa toate problemele, timpul le va oferi răspunsul.

„Defectări și defecțiuni la chestiuni tratate superficial, asta anunță Mercur retrograd în Leu, atât din punct de vedere material, cât și uman. În sensul în care ceva în interior scârțâie, fie relația de familie, fie tu, ca și caracter, care nu observi și nu știi cum să corectezi”, a mai adăugat astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Potrivit horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Racul are parte de o săptămână dificilă… Cu toate acestea, nativii acestui semn zodiacal au o modalitate prin care rezolvă totul.

S-ar putea să fie o serie de dorințe mai vechi. Ar putea exista și blocaje în trafic ori probleme de ordin financiar. Cel mai important lucru este să îți cunoști limitele și nu numai.

Mariana Cojocaru vine cu sfaturi pentru nativii din acest semn zodiacal

Astrologul susține că persoanele născute sub acest semn zodiacal au nevoie să realizeze unele lucruri pentru a putea ieși din acest blocaj. Și tot ce se întâmplă în jurul lor nu este decât un semnal de alarmă.

Horoscop Mariana Cojocaru. „Sistem de ecuații cu mai multe necunoscute pentru săptămâna ce vine! Și care are următoarea rezolvare: 1. dorințe vechi, de destin, îndeplinite și materializate; 2. autocunoaștere; 3. blocaj sau dilemă financiară, bancară, contractuală, investițională.

Dacă există un astfel de blocaj, e un semnal de alarmă ca să nu mergem deloc spre risc sau temere, ci pe conștientizare și deblocare”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Ea îi sfătuiește pe raci să își conștientizeze mai întâi nevoia și să acționeze apoi. Astfel, nu vor mai apărea asemenea situații și vor putea fi depășite toate blocajele, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel