Sari la conținut

Medicul stomatolog care a violat şi drogat o celebră influenceriță a fost condamnat la 10 ani de închisoare

catuse
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Nedic stomatolog condamnat la inchisoare

Medicul stomatolog, acuzat de către o celebră influenceriţa că a violat-o, a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Sectorului 1, la zece ani închisoare pentru agresiune sexuală şi lipsire de libertate.

Medicul stomatolog fost acuzat de influenceriţa Ştefania Costache (Lolrelai) că ar fi violat-o, după ce a drogat-o cu „drogul violului”, în cabinetul de stomatologie.

Medic stomatolog condamnat la 10 ani de închisoare

Potrivit deciziei instanţei, medicul a primit opt ani închisoare pentru agresiune sexuală şi şase ani pentru lipsire de libertate. În urma contopirii pedepselor, a rezultat o condamnare de 10 ani.

De asemenea, medicul are interdicţie pe o perioadă de 5 ani să mai exercite funcţia de medic stomatolog ori alte specialităţi ale medicinei dentare, după ce iese din închisoare.

În plus, el trebuie să-i plătească daune morale părţii vătămate în valoare de 50.000 euro.

Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

„Medicul acuzat de către influenceriţa Ştefania Costache (Lolrelai) a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi lipsire de libertate.

Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelai şi apoi, folosind probabil drogul violului, a deplasat-o în apartamentul acestuia, unde, profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual. Instanţa ne-a admis şi cererea de plată a daunelor morale şi a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro.

În cazul acesta, au mai depus mărturie şi alte victime, ce au confirmat că ar fi păţit la fel, însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsă de probe”, a transmis avocatul influenceriţei, Adrian Cuculis, potrivit stiripesurse.ro.

lolrelai
Sursa fotyo: Spynews

„I-am spus că știu ce vrea să-mi facă”

Ștefania Costache cunoscută sub numele de Lolrelai, fostă concurentă la IUmor, a povestit, într-un vlog, experiența traumatizantă pe care a avut-o în urma unei vizite în cabinetul stomatologic din București.

 „Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță.

Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară.

Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă”, a declarat concurenta în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel