Sari la conținut

O zodie trebuie să facă un mare sacrificiu. Apar schimbări totale după 17 Septembrie

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu susține că un semn zodiacal va fi nevoit să facă un mare sacrificiu. Se anunță vremuri complicate pentru anumite semne zodiacale în diverse moduri.

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu prezintă horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Responsabilități noi, sacrificii și nu numai.

Potrivit horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Luna Nouă pătrunde în zodia Fecioară și poate să aducă ajutor, însă și necazuri.

Se anunță zile complicate până pe 10 august. De asemenea, vor fi nativi care vor fi nevoiți să facă sacrificii dacă vor într-adevăr să ajungă acolo unde doresc să ajungă.

Unele semne zodiacale pot să iasă din zona lor de confort fără să își propună acest lucru. Cel mai important lucru este să nu te panichezi și să înaintezi deoarece, până la urmă, o să beneficiezi de pe urma ei.

O zodie trebuie să facă un mare sacrificiu. Apar schimbări totale după 17 Septembrie

Horoscop Cristina Demetrescu. „Intrarea lunii noi în zodia Fecioarei aduce cu sine un val de responsabilitate și efort, îndemnându-ne să nu evităm dificultățile, ci să le înfruntăm cu curaj.

Este o săptămână complicată. O săptămână foarte bogată în evenimente. Este o săptămână nouă în care intră o lună nouă – în zodia Fecioarei. Înseamnă muncă și responsabilitate – asta aduce Fecioara – efort. Să nu fugim din calea responsabilități, a efortului, pentru că merită.

Undeva pe data de 7 septembrie soarele va face o poziție cu planeta Saturn, ceea ce înseamnă că în momentul în care vrei să treci munții trebuie să faci și anumite sacrificii. Adică nu se poate să ai o priveliște foarte bună în viață, dacă dacă nu ți-ai asumat efortul. Dacă săptămâna aceasta pe unii îi scoate din zona de confort, ăsta e un lucru pozitiv. Să nu cumva să amânați provocările acestei săptămâni, să nu vă speriați”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel