Sari la conținut

Superluna plină schimbă karma zodiilor. Atenție la zvonuri și gafe! Certurile pot fi fatidice

luna plina
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale

Superluna plină din 18 septembrie e marcată de un fenomen astronomic rar: o lună plină, o super lună și o eclipsă parțială de lună ce pot fi observate în aceeași zi.  

Acest eveniment astrologic se anunță intens pentru zodii și vine cu emoții amplificate, revelații și schimbări profunde.

Superluna plină, cunoscută și sub numele de „Luna recoltelor”, cade în semnul Peștilor, ceea ce înseamnă că problemele de sănătate, atât fizică, cât și mentală, vor ajunge în prim plan. Energia acestei Luni pline vă va ajuta să vă eliberați de obiceiurile și atitudinile negative, de complexe și dependențe și să faceți următoarea treaptă pe scara dezvoltării spirituale.

De asemenea, superluna plină din 18 septembrie, factor karmic și fatidic, este un moment bun pentru a finaliza relațiile învechite, pentru a renunța la cele impuse și care nu vin din nevoile tale interioare de obligații.

Atunci când vă certați în această superlună puteți să faceți vreo greșeală, puteți să credeți niște zvonuri, bârfe, și nu va mai fi cale de întoarcere. Tot ce se întâmplă în luna plină, pecetluit și foarte greu de dat înapoi.

Pregătiți-vă pentru o perioadă de transformări personale și emoționale, cu revelații bruște și oportunități neașteptate pentru fiecare semn.

Superluna din 18 septembrie. Berbec- Moderație

Este momentul să încetiniți ritmul! Această Lună plină vă împinge spre moderație. Faceți slalom printre obligații și vreți să mergeți cu vitză maximă, dar acest lucru vă duce la epuizare. Încetiniți ritmul și ascultați-vă corpul, altfel riscați să vă prăbușiți.

Universul este nemilos și nu mai negociază cu noi, iar simbolistica este foarte clară – te schimbi ori nu te schimbi! Trebuie să vă ascultați intuiția și să lăsați informațiile să vină către voi.

Taur- Prieteni noi

Lună plină vă aduce mai mulți prieteni. Fie prin întâlniri importante sau reuniuni neașteptate, este momentul ideal pentru a vă lărgi cercul de cunoștințe. În plus, vă așteaptă câteva surprize plăcute la serviciu.

Acum, Superluna plină nu vine doar cu o învolburare emoțională, ci cu un eveniment care vă va pune pe gânduri prin confuzia pe care o aduce.

Gemeni- Promovare

Această Lună plină vă luminează parcursul profesional. Este momentul să culegeți roadele eforturilor din ultima vreme. Poate fi vorba despre o promovare sau o nouă oportunitate. Este obligatoriu să aveți încredere în voi pentru a progresa.

Vi se vorbește permanent despre ceva ce trebuie să schimbați. Această schimbare de care este nevoie în viața voastră nu poate să vină pe un fond de calm și echilibru total.

Superluna din 18 septembrie. Rac- Aventură

Această Lună plină vă stimulează cheful de aventură! Noi perspective se deschid pentru voi, fie că e vorba de călătorii sau descoperiri interioare. Este timpul să ieșiți din zona de confort și să vă lăsați purtați de valul de energie care vine odată cu Superluna.

Fiți foarte atenți cu ce evenimente vă intersectați zilele acestea, pentru că aceste evenimente vă vor vorbi despre structura voastră karmică. Va fi foarte evident, va fi foarte clar și nu mai există dubiu!

Leu- Promovare

Voi sunteți în centrul atenției. Această Lună plină promite oportunități financiare frumoase, cum ar fi o primă sau o promovare neașteptată. Pe plan sentimental, pasiunea este la apogeu. Este momentul să profitați de senzualitatea voastră și să împărtășiți momente tandre cu partenerul.

S-ar putea să aveți și o oarecare criză existențială, s-ar putea să fiți puși în fața unei confuzii care vă răpește liniștea sufletească.

Fecioară- Schimbări decisive

Pregătiți-vă pentru schimbări decisive! Fie că e vorba de angajamente mari sau de decizii radicale, această Lună plină vă împinge să faceți pași importanți în relațiile voastre. Unii dintre voi ar putea să se mute, să se treacă la nivelul următor în relația de cuplu.

Este o perioadă intens conflictuală până reglăm lucrurile și punem totul în ordine. Poate că până acum ați luat niște decizii în mod eronat. Pe de altă parte, dacă nu veți avea de-a face cu nicio confuzie, este foarte bine și înseamnă că ați făcut lucrurile ca la carte.

Superluna din 18 septembrie. Balanță- Finalizarea unui proiect

Această Lună plină vă activează simțul datoriei. Sunteți foarte productivi și puteți finaliza un proiect profesional important. Totuși, mare grijă să nu neglijați echilibrul personal. A avea grijă de voi este la fel de important ca și îndeplinirea sarcinilor.

Superluna plină vine cu un surplus de confuzie care ne-ar putea face să credem că lucrurile nu mai au nicio logică! Trebuie lucrat în această zonă!

Scorpion- Pasiune

Superluna recoltelor vă învăluie într-o atmosferă romantică și pasională. În relația de cuplu, suteți mult mai pasionali decât de obicei, iar asta îi place peste măsură partenerului de cuplu. Lăsați-vă inima să se deschidă și bucurați-vă de fiecare moment!

S-ar putea să fiți voi cei care trebuie să faceți pace între alte persoane sau, după caz, să vi se ceară un sfat, să fiți un fel de judecători, fie chiar voi veți fi cei care veți avea de gestionat o astfel de problemă.

Săgetător- Reorganizare familială

Se anunță câteva schimbări în căminul vostru. Mutare, renovare sau reorganizare familială: această Lună plină aduce schimbări în viața domestică. Luați-vă timp să planificați, dar nu uitați de momentele de relaxare.

Există o voce interioară care vă spune pentru ce să vă pregătiți. Este o superlună care poartă un grad destul de puternic în zona confuziilor.

Superluna din 18 septembrie. Capricorn- Proiect creativ

Este momentul ideal pentru a vă lansa într-un proiect intelectual sau creativ. Fie că este vorba de o carte, o prezentare sau un nou blog, aveți încredere în abilitățile și în experiența voastră.

Fiți atenți ce persoane la care țineți cu adevărat vă adresează ceva, chiar dacă este vorba despre un reproș.

Vărsător- O nouă sursă de veinituri

Această Lună plină vine cu surprize financiare. Poate fi vorba despre o mărire,  despre încheierea unui nou contract sau despre găsirea unei noi surse de venituri. Atenție la oportunități și faceți alegerile potrivite.

Este superlună purtătoare de mesaj karmic și e posibil ca voi să fi identificat deja care sunt lucrurile care nu funcționează ca la carte în viața voastră. Iar acum s-ar putea să fie cazul să redresați și viețile celor din jur. S-ar putea să vi se dea un test de forță!

Pești- Visurile devin realitate

Voi suneți regii acestei Luni pline! Cu Luna în semnul vostru, este momentul să străluciți. Visurile și obiectivele voastre pot fi atinse. Profitați de sprijinul astrelor pentru a vă afirma ambițiile și a dezvălui lumii tot ceea ce vă face unici.

Aveți o mare șansă de a descifra engima vieții voastre. Zona în care vă este cel mai greu să vă dați seama ce se întâmplă, acolo Universul va pune punctul pe i! Poate fi vorba despre un mister, despre o dilemă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel