Sari la conținut

Cât de ”mofturoși” sunt gemenii cuplului George – Amal Clooney. Bucătăreasa a recunoscut tot

George și Amal Clooney
Sursă foto: EVZ
George și Amal Clooney

Cât de ”mofturoși” sunt gemenii cuplului George și Amal Clooney. Bucătăreasa a recunoscut tot

George și Amal Clooney au devenit părinți în 2017. Căci nu e deloc ușor să fii părinte și să le acoperi toate nevoile, cei doi au angajat bucătăreasă.

Când sunt mici, copiii au nevoie de hrană plină în nutrienți și exact asta le pregătește Viviana Frizzi, bucătăreasa angajată de celebrul cuplu în 2013.

Familia Clooney
Sursă foto: OK

George Clooney are multe talente, însă gătitul nu se numără printre ele. Actorul recunoaște asta cu seninătate, potrivit HELLO!, citat de okmagazine.ro.

 

Din fericire, starul de la Hollywood în vârstă de 63 de ani și soția sa, avocată pentru drepturile omului, Amal, în vârstă de 46 de ani, au propriul bucătar personal, care pregătește mâncare delicioasă atât pentru ei, cât și pentru gemenii lor ajunși acum la 7 ani, Alexander și Ella.

Familia Clooney este îndrăgostită de Italia

Pe bucătăreasa italiană Viviana Frizzi au angajat-o în 2013 și de atunci gătește pentru familia Clooney.

Nu mai e un secret pentru nimeni că familia Clooney este îndrăgostită de Italia. Tocmai de aceea, bucătăreasa italiană le gătește de cele mai multe ori bucate mediteraneene. Mai mult copiilor, căci soții Clooney ies și mult la restaurant.

Bucătăreasa îi răsfață pe gemeni cu preparate specifice

Viviana a vorbit mai demult cu revista People și recunoștea că gemenii nu sunt foarte pretențioși.

În interviu, a dezvăluit că cel mai des îi servea pe micuții Clooney cu somon, risotto cu roșii și ricotta cu zmeură.

Italianca a mărturisit că ocazional familia Clooney îi mai dă câte o seară liberă, pentru a se răsfăța cu pizza comandată.

Alexander și Ella au moștenit iubirea pentru Italia nu doar de la părinți, ci și de la bucătăreasa europeană care îi răsfață cu preparate specifice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel