Sari la conținut

Incident grav la Parlament. Un bărbat a aruncat cu benzină și a provocat un incendiu / FOTO cu suspectul

Parlament
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei
Incident grav în Parlament

Incident grav la Parlament. Un bărbat a aruncat intenționat cu benzină și a provocat un incendiu. Apoi a plecat în grabă. Suspectul este căutat de poliție în toată Capitala.

Incident deosebit de grav în Parlament. Deși există reguli stricte de securitate un bărbat a reușit să provoace un incendiu în Palatul Parlamentului. Imediat după incident, 300 de persoane au fost evacuate, iar o persoană a suferit atac de panică.

Ministerul de Interne a făcut publice imaginile cu bărbatul suspectat că a provocat incendiul de la Parlament și îi îndeamnă pe cei care au informații despre acesta să sune la 112. De asemenea, persoanele care îl văd pe acesta sunt sfătuite să nu îl abordeze, potrivit biziday.ro.

Imagini cu barbatul suspect

Incident in Parlament
Sursă Foto: MAI

Ce riscă bărbatul suspect

“Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, mai arată reprezentanții MAI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel